• Buiten genieten, binnen budget

  Buiten genieten, binnen budget

 • Eigen design, betrouwbare kwaliteit

  Eigen design, betrouwbare kwaliteit

 • Gratis bij jou thuis geleverd

  Gratis bij jou thuis geleverd

 • Advies en inspiratie op maat

  Advies en inspiratie op maat

Deze webshop heeft het Ecommerce Europe Trustmark!Deze webshop heeft het CBW label

3 belangrijke tips voor het inrichten van jouw terras

De zomer is bijna in het land. Wij kunnen echt niet wachten om opnieuw lange dagen buiten op het terras en in de tuin te spenderen. Jij ook niet? Join the club! Maar zorg er toch eerst voor dat jouw terras optimaal is ingericht. Want een leuk en goed ingericht terras maakt de zomer nog aangenamer! Ontdek snel onze 3 essentiële tips om jouw outdoorruimte in te richten.

1. Comfort voor lange zomerdagen

Het is mooi weer en je wil een hele dag en liefst ook een hele nacht genieten van het mooie, warme weer. Wat heb je dan nodig? Comfortabele tuinmeubelen! Want niets is zo ergerlijk dan ergens ongemakkelijk te zitten. Zorg daarom voor een goeie rugleuning of aangenaam materiaal om op te zitten. Onze extra tip? Kussens voor in een loungeset of op een tuinstoel!


Bekijk meer comfortabele loungesets

2. Hou het betaalbaar

Mooie en kwalitatieve tuinmeubelen kopen, betekent niet dat jouw spaarrekening onmiddellijk in het rood moet staan. Bij Exterioo Tuinmeubelen hebben we een ruim assortiment van betaalbare tuinmeubelen, zowel in een landelijke stijl als een strakke en moderne stijl.


Bekijk meer voordelige tuinsets
Stapelbare tuinstoelen

3. Compact & praktisch

Een terras of tuin heeft vaak een beperkte oppervlakte. Daarom is het verstandig om je tuinmeubelen zo te kiezen dat ze niet te veel ruimte in beslag nemen of om tuinmeubelen met een dubbele functie te kopen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een lounge diningset: lounge- en tuinset in één!


Bekijk onze balkonsets
Cosa lounge diningset

©2021 Exterioo Tuinmeubelen - OVS Garden BV - Kvk-nummer: 67020739 - BTW-nummer:NL8567.96.840.B01