• 30 Exterioo showrooms

  • Gratis thuis bezorgd

  • Bereikbaar van 9u tot 20u (ma-zat)

  • Tot 5 jaar Exterioo garantie

Aanbiedingen

Exterioo tuinmeubelen houdt van tuinmeubelen in de aanbieding. Om het je gemakkelijk te maken verzamelen we op deze pagina alle slimme deals en tijdelijke acties op onze collectie tuinmeubelen. lees meer

De beste deals

Loungesets aanbieding

Niet alleen loungesets, maar ook tuinsets, ligbedden, parasols en tuinbanken vind je tussen deze acties. Deze aanbiedingen geven je een fantastische prijs voor kwalitatieve tuinmeubelen. Ben je regelmatig op zoek naar de mooiste aanbiedingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ben altijd als eerste op de hoogte van onze kortingsacties en aanbiedingen op de beste tuinmeubelen.

Tuinsets aanbieding

In onze kortingsacties vind je vaak prachtige tuinsets terug voor weinig geld. Veel van onze tuinsets zijn gemaakt van aluminium. Aluminium geeft jouw terras een moderne look, maar is daarnaast ook heel stevig, duurzaam én gemakkelijk te onderhouden. Wat heb je nodig om jouw aluminium tuinset in de aanbieding te onderhouden? Alleen maar water en een borstel. Meer tips om het aluminium te onderhouden vind je hier.

Tuinmeubelen in de aanbieding kopen

Heb je vragen over de tuinmeubelen die je in de aanbieding ziet? Stel deze dan aan onze online tuinmeubeladviseur via onze chat of Facebook. Dankzij het deskundig advies kan je snel kiezen en geniet je binnen no time van leuke, voordelige tuinmeubelen in jouw tuin. Wil je een tuinset of loungeset of een andere aanbieding kopen? Dat kan snel en veilig in onze webshop. Heb je online besteld dan wordt de aanbieding binnen de kortste keren bij je thuis afgeleverd!

©2022 Exterioo Tuinmeubelen - OVS Garden BV - Kvk-nummer: 67020739 - BTW-nummer:NL8567.96.840.B01