Sla nu je slag > tot 50% korting op TUINMEUBELEN & GRATIS levering !

Vragen of advies nodig? Contacteer 7/7 onze tuinmeubelspecialisten >

 • Eigen design, betrouwbare kwaliteit

  Eigen design, betrouwbare kwaliteit

 • Dé specialist in tuinmeubelen

  Dé specialist in tuinmeubelen

 • Gratis levering

  Gratis levering

 • Advies en inspiratie op maat door onze experts

  Advies en inspiratie op maat door onze experts

Deze webshop heeft het Ecommerce Europe Trustmark!Deze webshop heeft het CBW label

Buitenkleden

Een buitenkleed is niet alleen mooi, maar heeft nog andere voordelen. Het maakt je tuin uniek en het zorgt voor bescherming van het terras. Stoot je een drankje om op het tapijt? Geen enkel probleem. Het buitentapijt kan je snel en goed schoonmaken met water en je voorkomt daarnaast vuile plekken op je terras. Kies jouw favoriete ontwerp en kleur, bestel het buitentapijt online en kleed je terras nóg mooier aan.

Helaas hebben we geen resultaten gevonden.

Buitenkleed online kopen

Ben je het beton van jouw terras beu? Of heb je spijt van je tegelkeuze? Dan is een vloerkleed buiten een goed idee. Een buitenkleed kan je bij Exterioo kopen in 3 afmetingen en in heel wat verschillende kleuren, met of zonder leuke patronen. Er zit sowieso iets bij dat jouw tuin of terras volledig zal opfleuren. Een buitentapijt kleedt jouw tuin aan en zorgt ervoor dat jouw terras een plek wordt waar je je thuis voelt en ontspannen kan genieten.

Tuinkleed kopen bij Exterioo tuinmeubelen

Een buitenkleed van Exterioo heeft veel bijzonderheden. Zo zijn de buitentapijten stuk voor stuk vuurvast. Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat je tijdens het roken een sigaret per ongeluk laat vallen op jouw tuinkleed. Geen enkel probleem, want dit zal geen sporen nalaten op het tuinkleed. Je kan de buitenkleden ook allemaal reinigen met een hogedrukreiniger of een tuinslang. Praktisch dus ook in het onderhoud. Ben je soms ook bang dat jouw mooie terras krassen zal krijgen van het verschuiven van tuinmeubels? Met een buitenkleed voorkom je ook dat probleem!

©2019 Exterioo Tuinmeubelen - OVS Garden BV - Kvk-nummer: 67020739 - BTW-nummer:NL8567.96.840.B01