Winter SALE ❄ - Tot 70% korting - Profiteer hier van de aanbiedingen >

 • Eigen design, betrouwbare kwaliteit

  Eigen design, betrouwbare kwaliteit

 • Dé specialist in tuinmeubelen

  Dé specialist in tuinmeubelen

 • Snel beschikbaar om snel te genieten

  Snel beschikbaar om snel te genieten

 • Advies en inspiratie op maat door onze experts

  Advies en inspiratie op maat door onze experts

Deze webshop heeft het Ecommerce Europe Trustmark!Deze webshop heeft het CBW label

Infrarood verwarming

Het is een mooie lentedag, je steekt de barbecue voor het eerst aan, je installeert je aan de tuintafel en de zon gaat onder. De temperatuur daalt razendsnel en je kan niet anders dan naar binnen gaan. Maar dat is natuurlijk een einde in mineur van een zonnige dag. Het kan gelukkig ook anders. Dankzij de praktische infrarood verwarming van Exterioo kun je binnenkort genieten van de warmte en warme gloed van jouw gloednieuwe terrasverwarming. Zeg vaarwel tegen de kou en hallo tegen de warmte.

Helaas hebben we geen resultaten gevonden.

Voordelen terrasverwarmer infrarood

Een infrarood terrasverwarmer heeft heel wat voordelen. Zo heb je vanaf de eerste seconde dat je heater aan ligt onmiddellijk al 95% van de maximale warmte. Na een heel korte tijd wordt dat natuurlijk 100%. De infrarood terrasverwarming verbruikt ook niet heel veel elektriciteit wat het een relatief goedkope terrasverwarming maakt. Door het gebruik van elektriciteit hoef je trouwens ook niet bang te zijn om plots geen verwarming meer te hebben. Tenzij je de rekening van de elektriciteitsmaatschappij niet betaald hebt natuurlijk.

Infrarood terrasverwarmer kopen

De infrarood terrasverwarmers van Exterioo kun je vinden in alle vormen, maten en gewichten. Zo hebben we in onze webshop staande, hangende of wand terrasverwarmers in aanbieding. Daardoor passen deze perfect bij jouw nieuwe tuinset of loungeset. Zoek je infrarood terrasverwarming voor bij je parasol zodat je lange avonden aan jouw tuintafel kan doorbrengen? Ook dat hebben we natuurlijk in ons assortiment. Koop snel jouw terrasverwarming online bij Exterioo tuinmeubelen en geniet zo snel mogelijk van gezellige, lange én warme zomeravonden.

©2019 Exterioo Tuinmeubelen - OVS Garden BV - Kvk-nummer: 67020739 - BTW-nummer:NL8567.96.840.B01