• Eigen design, betrouwbare kwaliteit

  Eigen design, betrouwbare kwaliteit

 • Dé specialist in tuinmeubelen

  Dé specialist in tuinmeubelen

 • Gratis levering

  Gratis levering

 • Advies en inspiratie op maat door onze experts

  Advies en inspiratie op maat door onze experts

Deze webshop heeft het Ecommerce Europe Trustmark!Deze webshop heeft het CBW label

Tuinstoelkussens

Tuinstoelkussens zorgen voor de ultieme ervaring van comfort in jouw tuinstoel of op jouw tuinbank. Dankzij de vele kleuren, stoffen en afmetingen vind je zeker het tuinstoelkussen dat je zoekt. Bestel vandaag nog het tuinkussen met de perfecte afmetingen voor jouw tuinmeubel en krijg morgen de tuinstoelkussens thuis geleverd. Online tuinstoelkussens kopen kan bij Exterioo eenvoudig, snel en veilig.

Tuinstoelkussens kopen

Een tuinstoelkussen bij Exterioo Tuinmeubelen kopen, is het binnenhalen van comfort. Met onze kwalitatieve tuinstoelkussens wordt zitten op een tuinstoel nog aangenamer. De zit- en rugkussens zijn altijd in All Weather, de zitkussens zijn voor vrijwel alle stoelen beschikbaar in All Weather stof. Het leuke daaraan is dat je ze buiten kan laten liggen tijdens een regenbui en dat ze daarna ook geen last krijgen van schimmelvorming. Praktisch zijn ze dus zeker. Maar mooi ook. Want All Weather kussens zijn verkrijgbaar in maar liefst 41 kleuren. Een win-winsituatie dus.

Bescherm jouw tuinmeubelen

Een tuinstoelkussen koop je niet alleen voor het comfort, maar biedt ook een beschermende laag voor jouw tuinstoelen. Zo beschermen buitenkussens jouw aluminium tuinstoelen tegen krassen. Bij tuinstoelen uit textilene zorgen ze voor een betere gewichtsverdeling waardoor de textilene nog duurzamer is en minder gebogen wordt. Nog een laatste voordeel? Een tuinstoelkussen helpt je om net iets hoger te zitten aan je tuintafel.

©2019 Exterioo Tuinmeubelen - OVS Garden BV - Kvk-nummer: 67020739 - BTW-nummer:NL8567.96.840.B01