• Eigen design, betrouwbare kwaliteit

  Eigen design, betrouwbare kwaliteit

 • Dé specialist in tuinmeubelen

  Dé specialist in tuinmeubelen

 • Gratis levering

  Gratis levering

 • Advies en inspiratie op maat door onze experts

  Advies en inspiratie op maat door onze experts

Deze webshop heeft het Ecommerce Europe Trustmark!Deze webshop heeft het CBW label

Strandstoelen

Een strandstoel of lage tuinstoel is de ideale plek om in te zonnen of rustig te genieten van een drankje. Niet alleen geschikt voor op het strand, maar door de hoge kwaliteit van deze stoelen ook het hele jaar door in je tuin. Bovendien zijn ze gemakkelijk op te vouwen en handig mee te nemen of op te bergen. Wil je online een strandstoel kopen? Ons zeer uitgebreide assortiment strandstoelen en ligbedden is direct online te bestellen en snel leverbaar.

Een strandstoel kopen

Strandstoelen kopen is erg handig. Want met een handdoek op het strand liggen, is niet altijd praktisch. Een strandbed van Exterioo kun je gemakkelijk opvouwen en onder je arm meenemen naar het strand, het park, de tuin, elke plek die je maar wil. Een strandstoel is natuurlijk niet alleen voor op het strand. Deze tuinstoel kan ook perfect op jouw terras staan. Een leuke manier om een beachvibe op jouw balkon of terras te creëren. Een strandstoel is altijd handig en leuk om in te zitten en ontspannen te genieten van de zon.

Verstelbare rugleuning

De strandstoelen in de webshop of winkel van Exterioo hebben allemaal verstelbare rugleuningen. Je plaatst hem dus altijd in de hoek waarin jij wil zitten. Wil je vanuit je strandstoel een gesprek voeren? Zet de rugleuning wat rechter. Wil je juist eventjes weg zijn van de wereld? Zet je strandstoel helemaal naar achter. Alle stress van de dagelijkse ratrace is onmiddellijk weg. Stress? Welke stress?

Materiaal strandstoel

De strandstoelen van Exterioo Tuinmeubelen zijn gemaakt van aluminium in combinatie met een zitting en rugleuning in textilene. Textilene is gemakkelijk te onderhouden, sterk en duurzaam, weerbestendig en licht. Bovendien zit het materiaal heel comfortabel. De ideale stof voor een strandstoel dus. Combineer textilene met aluminium en je krijgt een heel comfortabele, lichte en onderhoudsvriendelijke strandstoel.

©2019 Exterioo Tuinmeubelen - OVS Garden BV - Kvk-nummer: 67020739 - BTW-nummer:NL8567.96.840.B01