• Eigen design, betrouwbare kwaliteit

  Eigen design, betrouwbare kwaliteit

 • Dé specialist in tuinmeubelen

  Dé specialist in tuinmeubelen

 • Gratis levering

  Gratis levering

 • Advies en inspiratie op maat door onze experts

  Advies en inspiratie op maat door onze experts

Deze webshop heeft het Ecommerce Europe Trustmark!Deze webshop heeft het CBW label
Variaties tuinsets

Barsets

Wie droomt er nou niet van om een eigen bar thuis te hebben? Bij Exterioo helpen we je graag jouw droom waar te maken. lees meer

Barset online kopen

Een barset is een veelzijdig tuinmeubel. Je kan het echt voor bijna alles gebruiken. Heb je een tuinfeest, dan is dit het perfecte tuinmeubel om in jouw tuin of op jouw terras te hebben. Er kunnen veel gasten aan een bartafel staan en dankzij de barstoelen kan je afwisselend staan of zitten. Heb je een uitgebreid buffet in de tuin? Dan kan de bartafel gewoon dienen als buffettafel. Of waarom niet gewoon een barset kopen om een gezellig hoekje in de tuin te creëren waar je uitgebreid kan eten?

Barset tuin

Een barset is een nieuwe trend in tuinmeubelland die de laatste jaren steeds populairder wordt. Niet meer dan terecht, als je het ons vraagt. Want deze barsets zijn vaak prachtig om te zien. Heb je onze barsets in aluminium al gespot? Modern, maar toch comfortabel en het past in iedere tuin of op ieder terras. Ben je overtuigd? Koop dan snel jouw barset online en geniet binnenkort van jouw eigen exemplaar!

©2020 Exterioo Tuinmeubelen - OVS Garden BV - Kvk-nummer: 67020739 - BTW-nummer:NL8567.96.840.B01