Winter SALE ❄ - Tot 70% korting - Profiteer hier van de aanbiedingen >

 • Eigen design, betrouwbare kwaliteit

  Eigen design, betrouwbare kwaliteit

 • Dé specialist in tuinmeubelen

  Dé specialist in tuinmeubelen

 • Snel beschikbaar om snel te genieten

  Snel beschikbaar om snel te genieten

 • Advies en inspiratie op maat door onze experts

  Advies en inspiratie op maat door onze experts

Deze webshop heeft het Ecommerce Europe Trustmark!Deze webshop heeft het CBW label

Barstoelen

Zon, een goede fles wijn, vrienden en … een barstoel. Want een barstoel maakt jouw zomer heel wat leuker. Dankzij een barstoel en bijhorende bartafel komen jouw vrienden met veel plezier borrelen op jouw terras of balkon. Bij Exterioo Tuinmeubelen vind je heel wat barkrukken om jouw tuin op te vrolijken en compleet te maken. Want wie wil er nu niet zijn eigen bar hebben?

Barkruk voor buiten kopen

Wil je een barkruk voor buiten kopen? Dan ben je bij Exterioo Tuinmeubelen aan het goede adres. We hebben veel barkrukken in verschillende stijlen en van diverse materialen in ons assortiment. Bij Exterioo kies je dus een barkruk die perfect past bij jouw bartafel. Wil je extra comfort aan jouw hoge tuintafel? Kies dan voor een barstoel met een rugleuning. Heb je net iets minder plek in je tuin? Dan zijn barstoelen zonder rugleuning perfect voor jou: compact, maar daarom niet minder mooi.

Aluminium barstoel

Een aluminium barstoel geeft je tuin een moderne uitstraling. Deze barkrukken zijn niet alleen een lust voor het oog, ze zijn ook heel gemakkelijk te onderhouden. Aluminium is eenvoudig te poetsen en bovendien ook nog eens sterk en duurzaam. Een aluminium barkruk van Exterioo tuinmeubelen geeft je dus sowieso jarenlang plezier in jouw tuin. Ben je overtuigd? Koop dan snel en veilig jouw gloednieuwe tuinstoel aan in onze webshop. Dan kun je zo snel mogelijk jouw vrienden uitnodigen om die barkrukken eens grondig te testen.

©2019 Exterioo Tuinmeubelen - OVS Garden BV - Kvk-nummer: 67020739 - BTW-nummer:NL8567.96.840.B01