• Buiten genieten, binnen budget

  Buiten genieten, binnen budget

 • Eigen design, betrouwbare kwaliteit

  Eigen design, betrouwbare kwaliteit

 • Gratis bij jou thuis geleverd

  Gratis bij jou thuis geleverd

 • Advies en inspiratie op maat

  Advies en inspiratie op maat

Deze webshop heeft het Ecommerce Europe Trustmark!Deze webshop heeft het CBW label

Bartafels

Wil je je tuin aankleden met een origineel tuinmeubel? Met een bartafel, waaraan je gezellig met vrienden een drankje kunt drinken, heb je een belangrijke troef in handen. Koop de perfecte bartafel online bij Exterioo Tuinmeubelen. Wil je er meteen bijpassende barkrukken bij? Geen probleem, we hebben de mooiste barstoelen in onze collectie. Kijk snel in onze webshop om ze online te bestellen!

Bartafel buiten kopen

Een bartafel is een fantastisch tuinmeubel om in je tuin of op je balkon te hebben staan. Een bartafel is namelijk compact en kan dus zelfs in een kleine stadstuin staan. Daarnaast is het echt een eyecatcher want niet iedereen heeft een bartafel in zijn tuin. Je verzamelt er alle gezelligheid omheen. Echter, een bartafel zonder stoelen is als een café zonder bier. Bijpassende barkrukken kan je natuurlijk ook bij Exterioo vinden.

Materiaal bartafel tuin

Het materiaal van je bartafel voor buiten kiezen is eenvoudig. Heb je een voorkeur voor strakke en moderne tafels? Dan zijn onze aluminium bartafels met glazen of keramische tafelbladen de juiste keus. Zie je liever een warmere en meer landelijke stijl? Dan zijn de bartafels met houten tafelbladen echt iets voor jou. Voor mensen met een ruim terras hebben we bartafels voor 6 personen in ons assortiment. Heb je een kleinere, gezellige tuin of terras, dan kun je bij Exterioo ook tuintafels vinden voor 2 of 4 personen.

©2021 Exterioo Tuinmeubelen - OVS Garden BV - Kvk-nummer: 67020739 - BTW-nummer:NL8567.96.840.B01