• 33 Exterioo showrooms

  • Gratis thuis bezorgd

  • Bereikbaar van 9u tot 20u (ma-zat)

  • Tot 5 jaar Exterioo garantie

Op loopbaangesprek in de natuur


Dat buiten vertoeven goed is voor lichaam en geest, hoef je wandelcoach Katleen niet uit te leggen. Zij neemt mensen mee op pad om samen te reflecteren over hun loopbaan. Ondertussen geniet ze zélf ook van elke seconde die ze in de natuur kan doorbrengen, thuis of onderweg.

De natuur als leeromgeving

Katleen is een pittige dame met een opleiding en ervaring in human resources. Daarnaast staan haar wandelschoenen steevast klaar op de deurmat. Sinds 2017 kan Katleen deze twee passies met elkaar combineren en coacht ze mensen al wandelend. “Een aantal jaren geleden stootte ik op een opleiding tot wandelcoach bij een Nederlandse organisatie. Ik wist meteen ‘dat is het!’. Ondertussen run ik naast mijn deeltijdse job in het bedrijfsleven al vijf jaar mijn zaak, CareerBoots. Onder het motto ‘Put on your hiking boots to boost your career’ help ik mensen bij het zoeken naar een job die bij hen past of naar meer balans in hun huidige job. De natuur is daar het ideale decor voor.”

Katleen Van den dries

Een tuin met multifunctioneel tuinmeubilair

Vanuit haar achtergrond in HR gelooft Katleen sterk in praten en leren in een informele sfeer, tijdens een kop koffie of een wandeling bijvoorbeeld. “Buiten, in een wat minder formele omgeving praat je makkelijker over jezelf. Samen wandelen is erg laagdrempelig. Je hoeft elkaar niet in de ogen te kijken en ook stiltes voelen comfortabel aan. De natuur helpt je dichter bij jezelf te staan.”

Die natuur vind je evengoed dichtbij huis, in je achtertuin. Katleens tuin loopt naadloos over in een weide en een natuurgebied met bos. “Ik doe coachings en teambuildings over het hele land. Maar ik kan ook gewoon door de achterdeur lopen (lacht). Al ontvang ik in mijn tuin liefst familie en vrienden. Mijn favoriete tuinmeubels zijn multifunctioneel: losse banken en zachte poefs in All Weather stof die je makkelijk kan verplaatsen. Een etentje met twee, koffie en taart met vriendinnen of gezellig rond het kampvuur met een hoop kameraden: ik verschuif mijn tuinmeubilair gewoon naar de juiste setting.”

Verato tuinset

De keuze van wandelcoach Katleen

Cosito balkonset

1. Cosito balkonset

Zelfs op een beperkte buitenruimte kan je de Cosito balkonset kwijt om in het zonnetje van een kop thee en een goed boek te genieten. De natuurlijke en bohemian look vind ik prachtig. De stoffen zijn waterbestendig maar in de wintermaanden zou ik het gewoon in mijn woonkamer willen zetten, zo mooi vind ik deze (lacht).


Masso loungepoef

2. Masso loungepoef

Moest mijn kat Findus een meubelstuk mogen kiezen, dan zou het ongetwijfeld de Masso loungepoef zijn. Heerlijk zacht en in het 90x90 formaat past ze er volledig uitgestrekt op. Maar ik vind ’m zelf ook een toffe, aparte vormgeving hebben. Uit de 57 kleuren kies ik toch eerder voor een neutrale of tijdloze optie, zo past hij overal bij. Extra troef voor mij: je schuift hem bij in de tuin waar je hem nodig hebt!


Verato tuinset

3. Verato tuinset 

Een tafel met losse banken, zoals de Verato tuinset, is ideaal. Er kunnen tot acht personen aanschuiven voor een etentje, maar je kan de banken ook gewoon los in de tuin zetten voor een vriendenonderonsje. Het onderstel geeft iets speels en gemoedelijks aan de tafel. Heel tof! Ik hou wel van multifunctionele meubels, die je kan verplaatsen naar waar je ze op dat moment nodig hebt. Ook het teak-houten blad gaat mooi op in de natuur. En over de jaren heen vergrijst het mooi zodat het nog beter blend.©2022 Exterioo Tuinmeubelen - OVS Garden BV - Kvk-nummer: 67020739 - BTW-nummer:NL8567.96.840.B01