• Buiten genieten, binnen budget

  Buiten genieten, binnen budget

 • Eigen design, betrouwbare kwaliteit

  Eigen design, betrouwbare kwaliteit

 • Gratis bij jou thuis geleverd

  Gratis bij jou thuis geleverd

 • Advies en inspiratie op maat

  Advies en inspiratie op maat

Deze webshop heeft het Ecommerce Europe Trustmark!Deze webshop heeft het CBW label

Hoe kan ik een product retourneren?

Toch liever retourneren? Kan gebeuren! Tip: lees de hele pagina voordat je dat gaat doen. Zo ben je volledig op de hoogte.


Wanneer kan ik retourneren?

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jouw aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Let op: producten met speciale specificaties op vraag van de koper of zakelijke bestellingen kunnen niet geretourneerd worden.

Hoe moet ik mijn retour aanmelden?

De gemakkelijkste manier?: maak binnen de 14 dagen na ontvangst je online dossier aan. Dat doe je hier, snel en makkelijk.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax, via het bovenvermeld formulier of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kan hiervoor gebruikmaken van ons modelformulier voor herroeping (te downloaden via de link hieronder), maar bent hiertoe niet verplicht. Je kan ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat je van de aankoop afziet. Het gebruik van dit formulier is niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende jouw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. 

Indien je slechts een deel van jouw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. 

Hoeveel kost het om een product retour te zenden?

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening.

Kan het product met een pakketdienst verzonden worden? Dan betaal je simpelweg het tarief van de pakketdienst van jouw keuze. Deze kosten worden niet terugbetaald.

Grotere producten kunnen opgehaald worden door Exterioo, voor €75 per verzending. Deze kosten worden niet terugbetaald.

Welke zaken moet mijn retourzending bevatten?

Zend jouw product liefst terug in de originele verpakking, voor zover deze onbeschadigd is en dit mogelijk is. Voeg zeker de volgende documenten bij:

- De meegezonden retourformulieren en documenten.
- De garantiebewijzen
- Een ingevuld herroepingsdocument

Alles in orde? Perfect! Nu kan je jouw product met een gerust gevoel retourneren naar volgend adres:

OVS Garden nv - Brugsestraat 180/A2 - 8020 Oostkamp - België

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

©2021 Exterioo Tuinmeubelen - OVS Garden BV - Kvk-nummer: 67020739 - BTW-nummer:NL8567.96.840.B01