• Buiten genieten, binnen budget

  Buiten genieten, binnen budget

 • Eigen design, betrouwbare kwaliteit

  Eigen design, betrouwbare kwaliteit

 • Gratis bij jou thuis geleverd

  Gratis bij jou thuis geleverd

 • Advies en inspiratie op maat

  Advies en inspiratie op maat

Deze webshop heeft het Ecommerce Europe Trustmark!Deze webshop heeft het CBW label

Leveren jullie aan huis?

Om jou als klant zo goed mogelijk te kunnen bedienen, hebben wij gekozen voor een uitgebreid systeem van aanhuisleveringen. Afhankelijk van de regio waar geleverd moet worden, kunnen er extra kosten in rekening gebracht worden. Deze kan je voor het bestellen, afhankelijk van de leverlocatie, laten berekenen. Zo heb je meteen een duidelijk zicht wat je betaalt voor een levering. We leveren overal in Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Wens je toch een bestelling te plaatsen om daar te leveren? Neem dan contact op met onze klantenservice, dan bekijken we dit samen.

Opgepast: momenteel kunnen we nog niet overal onze VIP leverservices aanbieden. Op onderstaande kaart tonen we in het lichtgroen de regio's waar we de VIP services aanbieden. In het donkergroen kunnen we enkel de standaard levering aanbieden.

Benieuwd naar het verschil tussen de verschillende leveringsservices? Lees er alles over in het topic "Wat is het verschil tussen de leverdiensten?"©2021 Exterioo Tuinmeubelen - OVS Garden BV - Kvk-nummer: 67020739 - BTW-nummer:NL8567.96.840.B01