• 30 Exterioo showrooms

  • Gratis thuis bezorgd

  • Bereikbaar van 9u tot 20u (ma-zat)

  • Tot 5 jaar Exterioo garantie

3 redenen waarom we deze zomer rond tafelen

We tellen af naar een zomer vol barbecues en gezellige bijeenkomsten met vrienden en familie. We snakken naar samenzijn. En hoe kan zoiets beter dan aan een ronde tafel – of toch op z'n minst ovaal of squircle? Een (afge)ronde vorm brengt ons dichter bij elkaar en zorgt voor een gemoedelijke sfeer.

Vormen die omarmen

Where shall we start? Ronde tafels zijn echte gesprekstarters omdat het iedereen die er aan zit dichter bij elkaar brengt. Daarom winnen ronde of afgeronde tafels – en vooral de psychologie erachter – aan belang. Je kijkt mensen veel makkelijker aan en knoopt sneller een gesprek aan. Klaar om urenlang bij te praten? Ga voor outdoormeubilair dat bijna letterlijk omarmt.

Rondino picknicktafel

Dichter bij de natuur

Niet alleen brengen (afge)ronde eettafels ons dichter bij elkaar, ze laten ons ook teruggrijpen naar de natuur. Zowel in ons interieur als exterieur duiken organische vormen met glooiende lijnen op: geen kaarsrechte lijnen meer, net als in de natuur. Ook het materiaal speelt een belangrijke rol. Klaar voor natuurlijke schoonheid? Kies voluit voor keramiek of teak. Hou je van de authentieke look van teak, maar schrikt het onderhoud van echt hout je af? Ga dan voor een houtlook met polywood.

Praktisch mooi meegenomen

Een ronde tafel – of die  nu ovaal of squircle is – ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook praktisch. Lees: geen scherpe hoeken meer waar je je aan kan stoten! Daarbij kan een lange tafel al snel de indruk geven veel plaats in te nemen, terwijl een ronde tafel eerder een ruimtelijk en open gevoel creëert.

Ronde tafels

Breid uit!

Rond tafelen is helemaal on trend. En die ronde vormen trekken we graag door. Ontdek lounges met zachte vormen en afgeronde hoeken, zoals de Dovano of Donato lounge reeksen en maak het af met ronde bijzettafeltjes.

Klaar om jouw tuin te laten stralen met (afge)ronde vormen?

©2022 Exterioo Tuinmeubelen - OVS Garden BV - Kvk-nummer: 67020739 - BTW-nummer:NL8567.96.840.B01