• 30 Exterioo showrooms

  • Gratis thuis bezorgd

  • Bereikbaar van 9u tot 20u (ma-zat)

  • Tot 5 jaar Exterioo garantie

4 tips voor de perfecte tuinset

Met de zomer in aantocht mag een tuinset niet ontbreken in jouw tuin. Maar hoe kies je de juiste tuinmeubelen voor jouw terras? Wij zetten een aantal onmisbare tips voor je op een rij!

Denk aan je ruimte

1. Denk aan je ruimte

Geen tuin of terras is hetzelfde. Bekijk dus eerst hoeveel ruimte je hebt en waar je nieuwe tuinset kan komen te staan. Houd daarbij rekening met de stand van de zon ten opzichte van je tuin: hou je van een gezellige barbecue ’s avonds? Of ga je toch liever voor een ontbijtje in de zon? Denk hier goed over na bij het kiezen van de perfecte plek!

Aan tafel!

Als je regelmatig veel mensen over de vloer krijgt is een verlengbare tafel de perfecte oplossing voor jou. Liever een compacte tuinset voor je gezin? Onze high dining sets garanderen een gezellige sfeer, zelfs op een klein terras.

Jouw tuin, jouw stijl

2. Jouw tuin, jouw stijl

Heb je een landelijk of modern terras dan kan je kiezen voor een tuinset in dezelfde stijl. Om het plaatje compleet te maken kan je de kleur van je aluminium tafelframe combineren met de kleur van je raamkozijn, voor een strak en stijlvol geheel.

Trendy of tijdloos?

Dé trend van 2020 is nieuwe landelijkheid: de combinatie van een ruw live edge teak blad met een strak aluminium frame. Liever een volledig modern en strak design? Bij Exterioo vind je altijd waar je naar op zoek bent, of je nu voor de warme uitstraling van teak óf een strak keramisch tafelblad gaat.

Onderhoud zonder zorgen

3. Onderhoud zonder zorgen

Als tuinspecialist stellen we je meteen gerust: al onze tafels kunnen prima buiten blijven staan. De tuinsets met een tafelblad van glas of keramiek zijn makkelijk te onderhouden. Gebruik onze speciale reinigers om vuil, vet, olie, schadelijke stoffen én schimmel te verwijderen. Laat het 30 seconden intrekken, reinig met een spons, spoel af met water en je bent klaar!

Opbergen doe je zo

4. Opbergen doe je zo

Heb je weinig ruimte om je tuinset op te bergen? Dan zijn stapelbare stoelen écht iets voor jou. Laat je tuinset buiten overwinteren: met de juiste beschermhoes bescherm je je mooie tuinmeubelen tegen weer en wind. Doordat je tuinset buiten blijft staan zijn jouw tuinmeubelen meteen klaar voor de eerste zonnestralen én de eerste barbecue!

©2022 Exterioo Tuinmeubelen - OVS Garden BV - Kvk-nummer: 67020739 - BTW-nummer:NL8567.96.840.B01