• 30 Exterioo showrooms

  • Gratis thuis bezorgd

  • Bereikbaar van 9u tot 20u (ma-zat)

  • Tot 5 jaar Exterioo garantie

Buitenplezier voor (meer dan) vier

5 dingen om samen te doen in je tuin

Je tuin is een perfecte plek om met familie of vrienden door te brengen. Heerlijk om een hele zonnige middag of warme avond uitgebreid bij te praten. Maar je kunt natuurlijk ook leuke activiteiten organiseren om samen met je gezelschap extra plezier van te beleven. Dit zijn onze 5 tips. Geniet ervan!

1. Apéro-plus

Denk je een middagje of avondje in de tuin, dan denk je aan gezellig aperitieven. Dat kan ook meer zijn dan het serveren van ‘gewoon’ bier, wijn, een sapje of water. Organiseer bijvoorbeeld een cocktailcompetitie. Iedereen maakt een cocktail of mocktail mee, de rest van het gezelschap geeft een cijfer. Leuk én lekker (hopen we tenminste ;) ).


De beste loungesets voor een cocktailcompetitie
Apéro-plus

2. Urenlang spe(e)lplezier

Spelletjes kunnen altijd en met iedereen. Dus ook tijdens je tuinmiddag of -avond. Haal daarom de Monopoly, Levensweg, Wie Ben Ik?, Jenga boven, of doe zoals in Friends een fanatiek potje Pictionary. Stel verschillende teams samen en je hebt gegarandeerd urenlang plezier. (Tenzij je niet tegen je verlies kunt natuurlijk)


Rust nadien uit in een lounge
Urenlang spe(e)lplezier

3. Hupp, doe een potje kubb!

Bordspellen zijn leuk, maar waarom doe je niet (ook) een wat ‘fysieker’ spel? Wij zeggen: kubb! Met dit van oorsprong Zweedse spel probeer je met stokken de houten blokken op het veld van de tegenpartij omver te gooien. Niet alleen razendspannend, maar vooral ook erg gezellig omdat je het met meer kunt spelen dan één tegen één.


Kijk van op een afstand mee vanuit een tuinset
Hupp, doe een potje kubb!

4. Kara-oké!

Meer dan alleen wat achtergrondmuziek spelen (zoals een van onze speciaal samengestelde playlists)? Ga dan voor karaoke! Oké, misschien heb je geen karaokeset in huis en is het iets teveel om zo’n set te huren. Daarom hebben we een speciale playlist samengesteld waarbij je lekker kunt meezingen met de populairste karaokekrakers.


Ontdek onze playlist!
Kara-oké!

5. Cinema paradiso

Is het ’s avonds nog aangenaam buiten? Zet de laptop of regel een beamer en een projectiescherm en kijk met het hele gezelschap een film. Maak wat popcorn, zet chipjes klaar en voilá, je hebt de cinema bij je thuis. En zo in je achtertuin onder de sterren is dat vergeleken met een cinemazaal een haast paradijselijke ervaring.


De beste plekken voor jouw cinema
Cinema paradiso

Van jouw tuin de gezelligste plek maken?

©2022 Exterioo Tuinmeubelen - OVS Garden BV - Kvk-nummer: 67020739 - BTW-nummer:NL8567.96.840.B01