• 30 Exterioo showrooms

  • Gratis aanhuislevering

  • Bereikbaar van 9u tot 22u

  • Tot 5 jaar Exterioo garantie

De best betaalbare tuinmeubelen

Mooie en kwalitatieve tuinmeubelen hoeven niet altijd duur te zijn. Waarom we kiezen voor een prijsbewuste inrichting van het terras verschilt per situatie. Als starter ben je meestal op zoek naar een budgetvriendelijke invulling van je nieuwe tuin. Of je hebt alleen maar ruimte voor een compacte combinatie tuinmeubelen omdat je een kleine tuin of alleen een balkon hebt. Voor iedereen die op zoek is naar betaalbare tuinmeubelen zetten we alvast enkele toppers uit de Vinci collectie op een rij.

1. Tafels met uitschuifplezier

Twijfel je tussen een grote of kleinere terrastafel? Met de uitschuifbare tafel schakel je snel als er onverwacht extra gasten komen en verandert die knusse eethoek direct in een feestelijke dinertafel. Met een uitschuifbare tafel groeit je terras mee met je gezin en geniet je volop met familie en vrienden.

Ken je de Oviedo tuinset al? Je ruimte aan tafel voor zeker 8 personen om te genieten van een last-minute BBQ. Voor het tafelblad heb je de keuze uit ceramic print, glas of polywood.


Bekijk alle uitschuifbare tuinsets
Oviedo tuinset
Oviedo tuinset
Oviedo tuinset

2. Lekker loungen

In 2020 is de lounge niet meer weg te denken van het terras. Van minimalistisch aluminium tot warm eucalyptushout en polywood, een loungeset is een must have voor elke tuininrichting. 

Waar je vroeger een lounge én een ligbed apart moest kopen, vind je die nu in één handige combinatie. De Caldela uit onze Vinci collectie is een multifunctionele hoeklounge die je in een handomdraai omvormt tot ligbed. Handig om nog even volop te genieten van de zon tot je vrienden langskomen voor een borrel.


Bekijk alle loungesets
Caldela loungeset
Alora loungeset
Merida loungeset

3. Groot plezier op een klein terras of balkon

De oppervlakte van je kleine terras, tuin of balkon is geen excuus om het niet vrolijk in te richten. Vinci biedt volop mogelijkheden aan ‘pop-up’ terrasmeubelen waarmee je compact kan genieten van het buitenleven. Van de opklapbare Monte set, de Nice kuipstoelen, de trendy Nuva set, tot volledige ontspanning met de Caldela relax, voor elk terras of balkon hebben we geschikte tuinmeubelen.


Bekijk alle balkonsets
Coria balkonset
Caldela loungeset
Cosito balkonset

©2021 Exterioo Tuinmeubelen - OVS Garden BV - Kvk-nummer: 67020739 - BTW-nummer:NL8567.96.840.B01