• 33 Exterioo showrooms

  • Gratis thuis bezorgd

  • Bereikbaar van 9u tot 20u (ma-zat)

  • Tot 5 jaar Exterioo garantie

De favoriet van Monica

“De Mosa lounge past eigenlijk overal.”

Toen Monica de Mosa lounge voor het eerst zag, was ze direct verkocht. “Waarom? Vooral door de robuuste, stoere look in combinatie met de heerlijk comfortabele kussens. Voor mij dé ideale combo. En zeker perfect om languit in te ontspannen.

Wat Monica ook aanspreekt aan de Mosa, is zijn veelzijdigheid. “Veel klanten denken als ze de Mosa in de winkel zien staan, dat je daar een grote tuin of flink terras voor nodig hebt. Maar ik zeg dan dat het leuke is dat hij in verschillende opstellingen beschikbaar is. Dan kies je bijvoorbeeld twee eenzitters met één of meer bijzettafels, waardoor je ook op een klein terras heerlijk kan wegzakken in de Mosa.”


Barset Cesano

Maar wat als je wel een grote tuin of terras hebt? “Dan kan je ook verschillende kanten uit. Het is maar net wat je mooi en prettig vindt. Je kan de grootste opstelling kiezen en uitbreiden met één of twee eenzitters, maar vrienden van me hebben bijvoorbeeld een Mosa in hoekopstelling staan. Daarmee hebben ze een soort ‘eilandje’ gecreëerd en bleef er nog genoeg plek over om de ruimte te benutten door potten met mooie planten neer te zetten. Dat werkt echt super!”

Cesano tuintafel

Dus de Mosa lounge is een perfecte oplossing voor als je een tijdloze en veelzijdige set wil? “Absoluut. Voor mij is de Mosa de perfecte lounge om van lange avonden te genieten met familie en vrienden. De driezitter is bijvoorbeeld als set samen met twee eenzitters verkrijgbaar. Daar zet ik dan wat bijzettafels bij. Dan heb ik meteen genoeg plaats voor mijn grote vriendengroep én een lekker wijntje en een hapje. Heerlijk!”


Cesano loungeset

Benieuwd geworden naar de Mosa lounge? Bekijk de mogelijkheden online of ga langs bij de showroom in jouw buurt.


Ontdek Mosa

©2022 Exterioo Tuinmeubelen - OVS Garden BV - Kvk-nummer: 67020739 - BTW-nummer:NL8567.96.840.B01