• 33 Exterioo showrooms

  • Gratis thuis bezorgd

  • Bereikbaar van 9u tot 20u (ma-zat)

  • Tot 5 jaar Exterioo garantie

De favoriet van aankoop

“De Cesano is geschikt voor elk moment van de dag - én avond.”

Pieter-Jan is er duidelijk over: “Ik vind dat de Cesano-collectie alles heeft. In de eerste plaats door zijn look, comfort en uitgebreide keuze. Je kan namelijk haast eindeloos kleuren en materialen combineren - van tafelbladen tot kussens. Maar wat me vooral aanspreekt is de veelzijdigheid van de Cesano-collectie. Ik kan daarmee perfect een fantastische avond met vrienden doorbrengen.

En hoe ziet zo’n avond er dan uit? “Uiteraard beginnen we met een gezellige apéro aan de bartafel. Mijn tuin heeft voor een gedeelte een houten terras, wat perfect matcht met het witte frame en teaken blad. Maar ook een volkeramisch blad zou daar prima bij passen, het geeft een dan wat chiquer geheel. En helemaal als er mooie, grote tegels in je tuin of op je terras liggen.”

Barset Cesano

Daarna kan een barbecue met goed stuk vlees niet ontbreken. Wat mij betreft aan een lange, rechthoekige tafel. Ik hou van de strakke look en zo heeft iedereen ruim voldoende plaats. In de Cesano-collectie zijn ook een vierkante en ronde variant van de tafel beschikbaar. Die zijn wat gezelliger, maar de ruimte op de tafel is iets beperkter.

Cesano tuintafel

De avond sluiten we traditioneel af in de Cesano-lounge. Geloof me, op die manier comfortabel achterover leunen met een goed glas wijn of een mooie cognac en nog wat napraten... dat zijn dé beste zomeravonden.”

Cesano loungeset

“Zelf ben ik niet zo’n zonneklopper, maar de Cesano-collectie heeft ook nog een enkel en dubbel ligbed. Dit kan je combineren met dezelfde kussens als je lounge en zo krijg je een heel stijlvol terras. Je merkt het, de Cesano is perfect geschikt voor elk moment.”

Cesano ligbed

Geïnspireerd door Pieter-Jan en zijn favoriet? Bekijk de hele collectie en stel je Cesano meubel(en) naar eigen wens en smaak samen.


Ontdek de Cesano collectie

©2022 Exterioo Tuinmeubelen - OVS Garden BV - Kvk-nummer: 67020739 - BTW-nummer:NL8567.96.840.B01