• 30 Exterioo showrooms

  • Gratis thuis bezorgd

  • Bereikbaar van 9u tot 20u (ma-zat)

  • Tot 5 jaar Exterioo garantie

Najaarszonnetje? Geniet er buiten van zo lang het kan!

Zo creëer je in geen tijd een gezellig pop-upterras

Het komt regelmatig voor dat er tijdens een herfstdag nog een zonnetje doorbreekt. Daar wil je natuurlijk ten volste van genieten. Maar wat als je je tuin- of terrasmeubelen al veilig hebt opgeborgen voor de winter? Geen nood, met deze tips kan je je razendsnel laven aan de najaarszon en maak je je pop-up najaarsterras extra gezellig.

1. Kies flexibel

Je weet in de herfst nooit helemaal zeker hoe lang dat onverwachte zonnetje blijft schijnen. Dus is het des te handiger als je compacte en flexibele meubelen hebt staan die je snel buiten kan zetten (en net zo snel weer kan binnenhalen) en die niet veel plek innemen naast je andere meubelen. Denk bijvoorbeeld aan makkelijk te stapelen stoelen, een (kleine) balkonset en een tafel die je kan uitklappen.


Ontdek je favoriete balkonset
Bistro- en balkonsets

2. Snel schoon, snel genieten

Tijd verliezen doordat je eerst je meubelen uitgebreid moet reinigen? Nee dank u! Je wil zo snel mogelijk in het zonnetje zitten, dus kies je het beste meubelen die je snel met een doekje kan schoonmaken. En dan kom je al snel uit bij - bijvoorbeeld - stoelen met een aluminium basis en tafels met een keramisch blad. Eventjes afkuisen en genieten maar!


Ontdek volkeramische tafelbladen
Tuinsets met keramisch tafelblad

3. Extra knus

Je wilt snel nog wat zonnestralen meepakken, maar ook dat het gezellig is. Zeker als het ook ’s avonds droog en aangenaam qua temperatuur blijft. Kleed dan je pop-upterras aan met kussens, wat bijzondere potten en - waarom niet? - een vuurkorf. Vooral die laatste is natuurlijk heerlijk knus als het donker is. Als je ook nog sfeervolle tuinverlichting en wat plaids voorziet, wordt de tijd die je buiten doorbrengt nóg wat warmer


Maak het gezellig
Tuinverlichting

4. Warmte op je huid én in je maag

Zo’n najaarszonnetje voelt heerlijk op je huid. Maar waarom ook niet ‘de inwendige mens’ verwennen? Als de zon schijnt, is het heerlijk om er een (alcoholvrije) wijn of gin-tonic bij te drinken. Blijf je nog wat langer zitten als de zon onder is? Leg dan een ovenrek op je vuurkorf en plaats er een pan op waarin je chocolademelk of glühwein maakt. Gegarandeerd dat dat je hart en je lijf verwarmt! Op zoek naar tips voor leuke hapjes daarbij? We got you!


Ontdek herfstkleurige hapjes
Kleurrijke hapjes

©2022 Exterioo Tuinmeubelen - OVS Garden BV - Kvk-nummer: 67020739 - BTW-nummer:NL8567.96.840.B01