• 33 Exterioo showrooms

  • Gratis thuis bezorgd

  • Bereikbaar van 9u tot 20u (ma-zat)

  • Tot 5 jaar Exterioo garantie

Naturel of fel - upgrade je exterieur met kleur

Zo geef je je tuin of terras meer eenheid

Om je tuin of terras een eenduidige look te geven, hoef je niet meteen álle meubelen uit dezelfde lijn of diverse goed bij elkaar passende stukken neer te zetten. Nu ja, wat ons betreft is dat natuurlijk geen enkel probleem ;) Maar er is ook een andere manier: door het matchen van kleuren. Je creëert heel gemakkelijk een mooi totaalplaatje door de kleuren van je sierkussens, ligbedkussens en het parasoldoek op elkaar af te stemmen.

En ook daarmee kun je bij ons alle kanten uit. Of je nu houdt van knallende kleuren of van natuurlijke, aardse tinten - anything goes.

Natuurlijk kan je altijd kiezen voor een extra tuinmeubel - zoals bijvoorbeeld de Cosito relaxstoel met kussens uitgevoerd in Luxe Heritage Leaf - om je tuin of terras een nieuwe uitstraling te geven zonder je hele inrichting te vernieuwen. Je komt ook al een heel eind met een paar subtiele kleurrijke accenten. Ga voor sfeervolle decoratiekussens en je krijgt meteen een knusse look. Neem bijvoorbeeld de nieuwe naturelle kleurschakeringen, zoals (naast Heritage) onder andere Komo, Foutah, Domino en Marquetery.

Match je kleuren

Nog meer rust krijg je door het mixen en matchen van de kleur en soort stof van de outdoorkussens. Bijvoorbeeld die van de All Weather Sunbrella® Luxe lijn. Je hebt daarbij de keuze uit liefst meer dan 50 (!) basiskleuren. Daar zijn nog nieuwe, luxueuze bekledingsopties bij gekomen: Tweed, Heritage en Archi. Deze naturelle kleuren – beige, grijs en aardse tinten – zorgen voor een subtiliteit, maar creëren vooral een zen-gevoel.


Ontdek alle mogelijkheden voor stoffen

Pop that colour!

Ben je eerder fan van felle kleuren en creëer je liever een exotisch vakantiegevoel in je tuin of op je terras, rain or shine? Ga dan voor de opvallende regenboogtinten: denim, pumpkin, azur, groen en oranje!

Natuurlijk wil dat niet meteen zeggen dat je één van de kleuren moet kiezen voor álles. Je combineert net zo goed een lounge met frisgroene kussens met een fel oranje parasol, of een geel kussen voor je ligbed met azur kussens voor je tuinstoelen. Of als je durft: alle kleuren tegelijk!

Wat je ook kiest en hoe je alles ook combineert, met deze kleurencocktail krijg je direct een tropische vibe.

Pop that colour

Kleur toevoegen aan je tuin of terras?

©2022 Exterioo Tuinmeubelen - OVS Garden BV - Kvk-nummer: 67020739 - BTW-nummer:NL8567.96.840.B01