• Buiten genieten, binnen budget

  Buiten genieten, binnen budget

 • Eigen design, betrouwbare kwaliteit

  Eigen design, betrouwbare kwaliteit

 • Gratis bij jou thuis geleverd

  Gratis bij jou thuis geleverd

 • Advies en inspiratie op maat

  Advies en inspiratie op maat

Deze webshop heeft het Ecommerce Europe Trustmark!Deze webshop heeft het CBW label

Lang leve de lente!

Fluitende vogels bij het opstaan, de zon die 's avonds langer schijnt, de zomertijd is net weer ingegaan. Je merkt aan alles dat de lente weer begonnen is. Maar is jouw terras al klaar voor het nieuwe seizoen?

Klaar voor de eerste barbecue

Klaar voor de eerste barbecue

Een tuinset is onmisbaar in jouw tuin of op het terras wanneer de zon weer gaat schijnen. Want als je de barbecue voor het eerst aansteekt dit jaar, waar ga je dan uitgebreid genieten van dat heerlijke eten? Precies, aan de tuintafel! Ga daarom snel op zoek naar jouw favoriete tuinset of picknicktafel en beleef tal van onvergetelijke momenten deze lente. Ps. Heb je de lounge diningsets al ontdekt? Tuin- en loungeset in één, ideaal!


Bekijk hier alle tuinsets

Klaar voor een luie ZONdag

Het is mooi weer en je hebt niets gepland. Het perfecte moment om er een luie en rustige dag van te maken. Een loungeset zal je helpen om helemaal relaxed te worden. Een goed boek en een drankje erbij en je komt de loungebank niet meer uit! Je hoeft je natuurlijk niet schuldig te voelen, want iedereen zou in jouw geval precies hetzelfde doen. Dus geniet van de zon zolang het kan, want het kan snel gedaan zijn met het veranderlijke Hollandse weer.


Bekijk hier alle loungesets

Klaar voor de eerste zon

Weg met die witte benen, lang leve de ligbedden! Geniet languit van de zon in één van onze comfortabele ligstoelen. De ligbedden van Exterioo hebben bijna allemaal een verstelbare rugleuning. Of je nu een dutje wilt doen of een kruiswoordraadsel op wilt lossen, het kan in deze ligstoelen. Ga je voor een houten ligbed of voor een moderne en strakke uitvoering in textilene en aluminium? Welke beslissing je ook maakt, je zult er jarenlang genot van hebben!


Bekijk hier alle ligbedden
Rondino picknicktafel
Cabana set
Merida loungeset
Modica loungeset

©2021 Exterioo Tuinmeubelen - OVS Garden BV - Kvk-nummer: 67020739 - BTW-nummer:NL8567.96.840.B01