• 30 Exterioo showrooms

  • Gratis thuis bezorgd

  • Bereikbaar van 9u tot 20u (ma-zat)

  • Tot 5 jaar Exterioo garantie

Lang leve de lente!

Fluitende vogels bij het opstaan, de zon die 's avonds langer schijnt, de zomertijd is net weer ingegaan. Je merkt aan alles dat de lente weer begonnen is. Maar is jouw terras al klaar voor het nieuwe seizoen?

Bahia tuinset
Fano tuinset

Klaar voor de eerste barbecue

Een tuinset is onmisbaar in jouw tuin of op het terras wanneer de zon weer gaat schijnen. Want als je de barbecue voor het eerst aansteekt dit jaar, waar ga je dan uitgebreid genieten van dat heerlijke eten? Precies, aan de tuintafel! Ga daarom snel op zoek naar jouw favoriete tuinset of picknicktafel en beleef tal van onvergetelijke momenten deze lente. Nog niet helemaal zeker wat je zoekt? Ontdek onze tips en kies de tuinset die bij je past! Ps. Heb je de Merida lounge diningsets al ontdekt? Tuin- en loungeset in één!


Bekijk hier alle tuinsets
Modica loungeset
Donato loungeset

Klaar voor een luie ZONdag

Het is mooi weer en je hebt niets gepland. Het perfecte moment om er een luie en rustige dag van te maken. Een loungeset zal je helpen om helemaal relaxed te worden. Een goed boek en een drankje erbij en je komt de loungebank niet meer uit! Je hoeft je natuurlijk niet schuldig te voelen, want iedereen zou in jouw geval precies hetzelfde doen. Dus geniet van de zon zolang het kan, want het kan snel gedaan zijn met het veranderlijke Hollandse weer. Ben je klaar om in relaxmodus te gaan? Deze 5 gouden tips helpen je met de keuze van je nieuwe loungeset!


Bekijk hier alle loungesets
Asti ligstoelen
Cabana strandstoelen

Klaar voor de eerste zon

Weg met die witte benen, lang leve de ligbedden! Geniet languit van de zon in één van onze comfortabele ligstoelen. De ligbedden van Exterioo hebben bijna allemaal een verstelbare rugleuning. Of je nu een dutje wilt doen of een kruiswoordraadsel op wilt lossen, het kan in deze ligstoelen. Ga je voor een houten ligbed of voor een moderne en strakke uitvoering in textilene en aluminium? Welke beslissing je ook maakt, je zult er jarenlang genot van hebben!


Bekijk hier alle ligbedden

©2022 Exterioo Tuinmeubelen - OVS Garden BV - Kvk-nummer: 67020739 - BTW-nummer:NL8567.96.840.B01