Sla nu je slag > tot 50% korting op TUINMEUBELEN & GRATIS levering !

 • Eigen design, betrouwbare kwaliteit

  Eigen design, betrouwbare kwaliteit

 • Dé specialist in tuinmeubelen

  Dé specialist in tuinmeubelen

 • Gratis & snelle levering om snel te genieten

  Gratis & snelle levering om snel te genieten

 • Advies en inspiratie op maat door onze experts

  Advies en inspiratie op maat door onze experts

Deze webshop heeft het Ecommerce Europe Trustmark!Deze webshop heeft het CBW label

Lang leve de lente!

Vogels die aan het fluiten zijn bij het opstaan, de zon die 's avonds langer schijnt, het zomeruur dat binnenkort begint. Je merkt het aan alles dat de lente voor de deur staat. Maar is jouw terras al klaar voor het nieuwe seizoen?

Klaar voor de eerste barbecue

Een tuinset is onmisbaar in jouw tuin of op jouw terras. Want als je de barbecue voor het eerst aansteekt dit jaar, waar ga je dan rustig en uitgebreid eten? Juist ja, aan een tuintafel! Kies snel jouw favoriete tuinset of picknicktafel en beleef heel wat onvergetelijke momenten deze lente. Ps. Heb je de lounge diningsets al ontdekt? Tuin- en loungeset in één! Perfect voor mensen met een compacte tuin of terras.


Bekijk hier alle tuinsets

Klaar voor een luie ZONdag

Het is mooi weer en je hebt niets gepland. Het perfecte moment om een luie en rustige dag in te plannen. Een loungeset zal je helpen om helemaal relax te worden. Nog een goed boek en een drankje erbij en je komt de loungebank niet meer uit! En neen, je hoeft je helemaal niet schuldig te voelen. Want iedereen zou in jouw geval exact hetzelfde doen. Dus geniet van de zon zolang het kan, want het kan snel gedaan zijn in Nederland.


Bekijk hier alle loungesets

Klaar voor de eerste zon

Weg met die witte benen, lang leve de ligbedden! Geniet languit van de zon in één van onze ligstoelen. De ligbedden van Exterioo Tuinmeubelen hebben bijna allemaal een verstelbare rugleuning. Of je nu een dutje wil doen of een kruiswoordraadsel oplossen, het kan in deze ligstoelen. Kies je een voor een houten ligbank of voor een modern en strak exemplaar in textilene en aluminium? Sowieso maak je een beslissing waar je geen spijt, maar jarenlang genot van zal hebben!


Bekijk hier alle ligbedden

©2019 Exterioo Tuinmeubelen - OVS Garden BV - Kvk-nummer: 67020739 - BTW-nummer:NL8567.96.840.B01