• 30 Exterioo showrooms

  • Gratis thuis bezorgd

  • Bereikbaar van 9u tot 20u (ma-zat)

  • Tot 5 jaar Exterioo garantie

Dromen van de outdoortrends in 2022

Na een eindjaar vol knus binnen zitten, dromen we van een volgend hoogtepunt: de eerste zonnestralen van het nieuwe outdoorseizoen. Wij duiken samen met jou in de trends die in 2022 je tuin en terras zullen verrassen. Van meubilair uit teak tot de rondingen van de natuur, aan elkaar verbonden met weef- en vlechtwerk. Laat het dromen maar beginnen!

Teak is here to stay

Teak wist het voorbije jaar al vele terrassen op te smukken en het doet er dit jaar nog minstens een jaartje bij. Teak trotseert als natuurlijk materiaal weer en wind en gaat mooi op in de omgeven natuur. Waar terrasmeubels in teak vroeger doorgaans zwaar en log waren, zien we ze nu in een elegant en bijna zwevend design.

Lacrima tuinset
Cosito balkonset
Beauville tuinset
Pagino loungeset

Wild van weefwerk

Speels weef- en vlechtwerk vinden in 2022 helemaal hun weg naar je terras. De natuurlijke look and feel van rope, wicker en rotan zorgen voor een warme, gezellige sfeer in een tijdloos exterieur.

Lacrima tuinset
Borgo tuinstoel
Orso balkonset
Cosito loungeset

Natuurlijke rondingen

Bye bye rechte lijnen of scherpe hoeken, in het nieuwe outdoorseizoen doen de organische en glooiende vormen hun intrede op ons terras en in onze tuin. Daar komen ze thuis en plannen ze nog lang te blijven!

Donato tuinset
Atessa loungeset
Lacrima tuinset
Barolo tuintafel

Richt zelf je terras in!

Loungesets
Tuinsets
Tuinstoelen
Picknicktafels

©2022 Exterioo Tuinmeubelen - OVS Garden BV - Kvk-nummer: 67020739 - BTW-nummer:NL8567.96.840.B01