• 30 Exterioo showrooms

  • Gratis thuis bezorgd

  • Bereikbaar van 9u tot 20u (ma-zat)

  • Tot 5 jaar Exterioo garantie

Schaduwmakers met stijl - parasols voor elk terras

Een parasol is net zo noodzakelijk voor een terras als tafels en stoelen of een lounge, zeker nu onze Hollandse zomers steeds warmer worden. De belangrijkste vraag is hoe je de schaduwmaker wil gebruiken? Voor een tafel, ligbed, een ruim of compact terras? We zetten de stijlvolle schaduwmaker opties voor je op een rij.

Schaduwspel aan tafel

Geniet je graag van lang tafelen of heb je een ruim terras en ga je alleen voor het beste van het beste? Kies dan voor een zweefparasol. Doordat de voet van een zweefparasol altijd aan de zijkant van de parasol staat en er veel verschillende afmetingen beschikbaar zijn, past deze altijd wel boven je tuintafel, loungebank of ligstoelen. Al onze zweefparasols hebben een kantelfunctie (naar achter) en kunnen 360° rond hun eigen as draaien.


De Minore-parasols hebben standaard een tiltfunctie (naar links of rechts), bij de Rufina-parasols is dat optioneel. Maar waar de zon ook staat, je kan eenvoudig de parasol zo richten dat je optimaal kunt genieten van de schaduw. Zowel de Minore als de Rufina zijn beschikbaar met een polyester doek of kunnen gecombineerd worden met een All Weather Sunbrella® Luxe doek waarvan je de kleur kan afstemmen op die van je lounge- en tuinstoelkussens.

Rufina parasol
Rufina parasol
Minore parasol
Minore parasol

All-in-one parasol voor elk terras

Is "We moeten zweven, roteren, kantelen en weer doorgaan" je zomerse lijflied? Met de all-rounderAvola tover je schaduw tevoorschijn voor elke setting. De parasol is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: de Avola en Avola tilt. Beide kunnen moeiteloos in kantelstand (naar achter) gezet worden en dankzij de gebruiksvriendelijke hendel kan je de Avola tilt ook links of rechts bewegen boven je lounge of ligbed. De parasol is bovendien 360° roteerbaar rond de eigen as en compact inklapbaar, dus kan zowel op een groot als klein terras neergezet worden.

Avola parasol
Avola parasol
Avola parasol
Avola parasol

Benieuwd naar meer tuininspiratie?

©2022 Exterioo Tuinmeubelen - OVS Garden BV - Kvk-nummer: 67020739 - BTW-nummer:NL8567.96.840.B01