• Eigen design, betrouwbare kwaliteit

  Eigen design, betrouwbare kwaliteit

 • Dé specialist in tuinmeubelen

  Dé specialist in tuinmeubelen

 • Gratis levering

  Gratis levering

 • Advies en inspiratie op maat door onze experts

  Advies en inspiratie op maat door onze experts

Deze webshop heeft het Ecommerce Europe Trustmark!Deze webshop heeft het CBW label

Stijlvol outdoor cocoonen

Herfstige gezelligheid

De laatste warme zomerdagen koesteren we als een groot geschenk. Want willen we niet allemaal zo lang mogelijk buiten genieten? Het einde van de zomer betekent tegenwoordig gelukkig niet meteen het einde van lekker buiten leven. Met een laagje extra voor jezelf en je terrasmeubelen geniet je optimaal van je tuin, ook wanneer de temperaturen zakken. Ga lekker knus buiten cocoonen in herfstige gezelligheid met Exterioo.

Stijlvol outdoor cocoonen

Trend: gestoffeerd outdoor

Textiel is de laatste jaren zo ontwikkeld dat zachte en duurzame materialen naast indoor nu ook outdoor veel gezelligheid kunnen brengen. Het aanbod aan bekleding opties voor je terrasinrichting wordt steeds breder. We bieden met All Weather Sunbrella® Luxe verschillende uitvoeringen in heel wat aantrekkelijke kleuropties.

Maar het allermooiste aan de All Weather Sunbrella®-stof is dat deze speciaal is ontwikkeld om heel het jaar door buiten te gebruiken. All Weather Sunbrella®-kussens kunnen bij slechte weersomstandigheden of tijdens de winter dus in principe ook buiten blijven liggen (toch wordt er aangeraden om ze in de strenge wintermaanden veilig binnen op te bergen).

Ook aan de intensiteit van de kleur is hard gewerkt. Doordat pigmenten aan het begin van het weefproces worden aangebracht, blijven ze stevig in de textuur zitten en vervagen ze niet. De vuilafstotende laag in combinatie met de unieke quick dry foam vulling, maakt de kussens tenslotte ook nog rot- en schimmelvrij.


Lees meer over All Weather Sunbrella®

Meer tuininspiratie

©2019 Exterioo Tuinmeubelen - OVS Garden BV - Kvk-nummer: 67020739 - BTW-nummer:NL8567.96.840.B01