• 33 Exterioo showrooms

  • Gratis thuis bezorgd

  • Bereikbaar van 9u tot 20u (ma-zat)

  • Tot 5 jaar Exterioo garantie

Wat is weather+ stof?

Heb je al gehoord van Weather+ ? Het is een verzamelnaam voor vier verschillende soorten tuinkussens, speciaal ontwikkeld voor outdoor gebruik. En dus perfect om te gebruiken voor jouw nieuwe tuinmeubelen. Benieuwd naar wat deze term precies betekent en wat de eigenschappen van deze kussens zijn? Lees dan zeker verder.

Weather+ in een oogopslag

Weather+

Weather+ in een uitgebreid overzicht

Altijd aanwezig: waterbestendige binnenhoes

Weather+ kussens bestaan uit een buitenhoes, mogelijk in verschillende materialen, en één laag standaard schuimkussen in een waterbestendige binnenhoes. Deze kussens voor bijvoorbeeld jouw loungeset of ligbed kunnen wel wat water opnemen, maar vergeet ze niet in de winter binnen te halen of te beschermen met een beschermhoes.

Weather+ kussens in 4 variaties

Weather+ Sunbrella®

Weather+ Sunbrella®

Sunbrella® is een waterafstotende stof. Daardoor hebben kussens van Weather+ Sunbrella® niet alleen een waterafstotende binnenhoes, maar ook een waterafstotende buitenhoes. Door de intense kleuring van de stof zijn deze buitenkussens kleurvast. Deze kussens hebben een garantie van 3 jaar.


Weather+ Softtextilene

Weather+ Softtextilene

Weather+ Softtextilene combineert 3 stoffen die vaak gebruikt worden voor buitenkussens: textilene (50%), olefin (30%) en polyester (20%). Net zoals tuinkussens in Weather+ Textilene en Softtouch hebben kussens van deze stof 2 jaar garantie.


Weather+ Textilene

Weather+ Textilene

Textilene is een materiaal dat regelmatig terugkeert in ons tuinmeubel assortiment. Dankzij de combinatie met een waterafstotende binnenhoes zijn deze Weather+ Textilene kussens perfectvoor buitengebruik.


Weather+ Softtouch

Het duurzame Weather+ Softtouch is de laatste soort Weather+. Deze is gemaakt uit 100% olefin en is, net zoals de andere types, wasbaar in de machine. Olefin is trouwens ook heel gemakkelijk in onderhoud en vuilafstotend.


Verschil met All Weather Sunbrella®

Ben je al in onze winkel geweest of heb je al even op onze website gekeken? Dan ben je ongetwijfeld onze All Weather Sunbrella® tegengekomen. All Weather Sunbrella® kussens zijn een ander type outdoor kussens. De grootste verschillen? De stof van de buitenhoes en de vulling van de kussens. Waterafstotende All Weather Sunbrella® kussens zijn gevuld met quick dry foam, sneldrogende en schimmelvrije vulling, een groot verschil met Weather+ dat voorzien is van een standaard schuimkussen. Daarnaast is de buitenhoes van All Weather Sunbrella® tuinkussens waterafstotend, terwijl er bij Weather+ verschillende opties zijn.

Zen'so
Modica
Toblino
Ligbedkussen

©2022 Exterioo Tuinmeubelen - OVS Garden BV - Kvk-nummer: 67020739 - BTW-nummer:NL8567.96.840.B01