• 30 Exterioo showrooms

  • Gratis thuis bezorgd

  • Bereikbaar van 9u tot 20u (ma-zat)

  • Tot 5 jaar Exterioo garantie

Optimale inrichting van een klein balkon

Woon je in de stad dan is een balkon voor de meeste mensen al een luxe, hoe klein je balkon ook is. Wanneer je slim omgaat met de ruimte op je balkon dan kan je er ook echt een plek van maken waar je heerlijk kunt relaxen en gezellig kunt borrelen met vrienden in de ondergaande zomerzon. Heb je goed zicht op de afmetingen van je balkon dan zijn er genoeg prachtige meubelen beschikbaar waarmee je deze plek optimaal kan inrichten. In dit blog geven we je inspiratie met de mooiste tuinmeubelen voor op het kleine balkon.

Plaats maken voor praktische meubels

Het balkon wordt meestal gezien als een plek waar je beperkte ruimte hebt. Bij Exterioo draaien we dat graag om: richt je balkon optimaal in zodat je juist geniet van alle ruimte die jouw balkon je geeft. Een klein balkon zorgt ervoor dat je praktisch moet nadenken wat je op jouw balkon kwijt kan. 

Staat je balkon op het zuiden en wil je met elkaar lekker genieten van de zon dan zijn stapelbare tuinstoelen écht iets voor jou. Ideaal om daarna gemakkelijk op elkaar te plaatsen en in de hoek van je balkon te zetten. lees meer

Lioni stapelbare tuinstoel
Eivissa tuinstoel zwart - aluminium en teak
Set van 6 stapelbare Bahia tuinstoelen

Borrelen op het balkon

Het balkon is de perfecte plek om het écht gezellig te maken. Heb je wat minder ruimte tot je beschikking, kijk dan eens naar onze collectie bistro- en balkonsets. Heerlijke tuinstoelen, eventueel aangevuld met een handig bijzettafeltje, vormen een compact geheel, zodat je balkon niet meteen volgebouwd staat.

Past hout wat meer bij de stijl van je balkon en heb je genoeg aan een paar comfortabele stoelen, dan zijn de Cosito loungestoelen wellicht wat voor jou.

lees meer

Cosito loungeset
Callas tuintafel
Coria loungeset

Lekker languit loungen op je balkon

Met een klein balkon denk je waarschijnlijk niet direct aan een complete loungeset. Er zijn echter ook genoeg compacte tuinmeubelen waarop je heerlijk kunt ontspannen én die prima ingepast kunnen worden op jouw kleine balkon. Zo kan je ook op je kleine balkon heerlijk genieten van de stralende zomerzon. Om lekker languit te liggen is een loungebank de ideale oplossing voor elk klein balkon. 

lees meer

Pagino lounge balkonset
Veneto loungebank
Cosito bijzettafel

Meer tuininspiratie

©2022 Exterioo Tuinmeubelen - OVS Garden BV - Kvk-nummer: 67020739 - BTW-nummer:NL8567.96.840.B01