Winter SALE ❄ - Tot 70% korting - Profiteer hier van de aanbiedingen >

 • Eigen design, betrouwbare kwaliteit

  Eigen design, betrouwbare kwaliteit

 • Dé specialist in tuinmeubelen

  Dé specialist in tuinmeubelen

 • Snel beschikbaar om snel te genieten

  Snel beschikbaar om snel te genieten

 • Advies en inspiratie op maat door onze experts

  Advies en inspiratie op maat door onze experts

Deze webshop heeft het Ecommerce Europe Trustmark!Deze webshop heeft het CBW label

Parasolvoeten

Een parasolvoet zorgt ervoor dat je parasol niet wegwaait bij harde wind. Een zwaardere voet geeft de meeste steun en is ideaal voor een zweefparasol. Een minder zware voet is gemakkelijk voor staande parasols die minder tegengewicht nodig hebben. Dankzij de verstelbare opening zijn veel van onze parasolvoeten geschikt voor verschillende buisdiktes van bijbehorende parasolmasten. Een parasolvoet kopen kan heel snel en eenvoudig in onze webshop!

Lapido Soft set van 4 wielen
Lapido XL parasolvoet
Minore parasolvoet
Avola parasolvoet
Lapido XL parasolvoet
Stabilo inbouwvoet
Lapido XL parasolvoet
Lapido XL parasolvoet
Lapido parasolvoet
Accio parasolvoet
Accio parasolvoet
Parasolvoet
Parasolvoet
Lapido parasolvoet
Lapido parasolvoet
Lapido set van 4 wielen
Lapido parasolvoet
Quadro / Plana / Mezzo / Intenso set 4 wielen
Rondo parasolvoet
Parasolvoet
Parasolvoet
Parasolvoet
Lapido parasolvoet
Parasolvoet

Een parasolvoet kopen

Een parasolvoet online kopen kan perfect bij Exterioo tuinmeubelen. In onze webshop heb je een ruim aanbod van parasolvoeten die passen bij jouw zweefparasol of staande parasol. Een parasolvoet is essentieel om in alle rust van jouw aankoop te kunnen genieten. Want je wil lekker ontspannen als je in de tuin of op het terras zit en niet de hele tijd jouw parasol in de gaten hoeven houden.

Parasolvoet zweefparasol

Een zweefparasol heeft een stevige parasolvoet nodig om voldoende tegenwicht te bieden. Doordat de mast helemaal langs de zijkant zit, zou deze zonder goede parasolvoet nogal snel kunnen kantelen. Dankzij de parasolvoeten bij Exterioo blijft de parasol stevig op zijn plaats. Verrijdbare parasolvoet Op zoek naar een verrijdbare parasolvoet? Meestal zijn er al wielen aanwezig bij de parasolvoeten van Exterioo. Zo kan je de parasolvoet met of zonder parasol snel en gemakkelijk verplaatsen, wel zo handig. Zijn er toch nog geen wielen aanwezig? Geen probleem, we hebben ook wielen die je los ernaast kan bestellen en bevestigen op jouw parasolvoet. Onze volledige aanbod aan praktische parasolvoeten vind je in onze webshop.

Vormen parasolvoet

Een ronde parasolvoet raden we aan om te kopen bij een lichte, staande parasol. Deze parasolvoet is bijvoorbeeld geschikt om te gebruiken op een balkon of in een stadstuin. Heb je een grote, zware parasol? Dan zorgen vierkante parasolvoeten voor meer stabiliteit. Een parasolvoet in staal raden we aan op plaatsen waar er niet te veel wind is. Heb je toch een terras waar wind meer vrij spel heeft? Kies dan voor een betonnen parasolvoet voor het meeste gewicht en stabiliteit.

©2019 Exterioo Tuinmeubelen - OVS Garden BV - Kvk-nummer: 67020739 - BTW-nummer:NL8567.96.840.B01