• 30 Exterioo showrooms

  • Gratis thuis bezorgd

  • Bereikbaar van 9u tot 20u (ma-zat)

  • Tot 5 jaar Exterioo garantie

Cadeau-of waardebonnen

Heb je een Exterioo cadeau-of waardebon?

Deze kan je heel makkelijk inwisselen in onze webshop. Hieronder zie je hoe je jouw bon kan inwisselen en vind je een antwoord op de meest gestelde vragen over cadeau-of waardebonnen. 

Inwisselen van jouw cadeau-of waardebon: hoe werkt het?

In onze webshop kan je heel makkelijk je cadeau-of waardebon inwisselen. Hieronder laten we je zien hoe dat moet.

Op zoek naar een cadeaubon?

Zit je met de handen in het haar omdat je op zoek bent naar een perfect, origineel en prachtige geschenk? Heeft de ontvanger alles al en weet je écht niet wat kopen? Is de ontvanger iemand die niet snel tevreden is? Met een cadeaubon van Exterioo kan je iemand blij verrassen.

Een cadeaubon is een cadeau dat altijd goed is, de gever hoeft nooit schrik te hebben dat zijn attentie niet in de smaak valt. Daarom is een cadeaubon een passend geschenk, niet alleen voor iemand die je niet zo goed kent, maar ook voor iemand die je heel goed kent en waarvoor je het moeilijk vindt een geschenk te kopen. Omdat de ontvanger zelf kan kiezen wat hij aanschaft met de gekregen cadeaubon zal hij of zij altijd iets kopen dat hij of zij leuk vindt.

Je kan zelf kiezen welk bedrag je wil cadeau doen, dus je kan een passend bedrag geven voor elke gelegenheid. Kortom, nooit meer stress om het gepaste geschenk voor iemand te vinden! Het handige en originele aan onze cadeaubon is dat de ontvanger hem kan gebruiken om een heleboel verschillende spullen voor zijn of haar tuin aan te kopen. Dit gaat van originele kussens tot een parasol, tuinstoelen, een ligstoel of een complete loungeset. Je maakt iedereen gelukkig met een cadeaubon van Exterioo!

Wie voegt namelijk niet graag iets nieuws toe aan zijn terras? De cadeaubonnen van Exterioo zijn momenteel verkrijgbaar bij één van onze winkels, maar binnenkort zal je jouw cadeaubon ook in onze webshop kunnen kopen. Je kan dan kiezen welk bedrag je wil schenken en een persoonlijke boodschap op de bon laten plaatsen. Leuk, handig én persoonlijk!  

©2022 Exterioo Tuinmeubelen - OVS Garden BV - Kvk-nummer: 67020739 - BTW-nummer:NL8567.96.840.B01