• 30 Exterioo showrooms

  • Gratis thuis bezorgd

  • Bereikbaar van 9u tot 20u (ma-zat)

  • Tot 5 jaar Exterioo garantie

Loungesets

Een loungeset in de tuin brengt het comfort van binnen naar buiten. Een loungebank zorgt ervoor dat je languit kan relaxen, een lange zomeravond kan doorbrengen of gewoon kan genieten van het mooie weer op je terras. Je hoeft bovendien geen grote tuin te hebben voor een degelijke loungeset. Welke lounge kies jij?


Ontdek alle loungesets

Moderne loungeset in aluminium of landelijke loungeset in wicker?


Loungesets voor iedereen

Combineer je favoriete tuinmeubelen


Moderne loungeset in aluminium

Een loungeset in aluminium is modern en strak. In onze collectie vind je veel loungesets terug met prachtige designs. Vind je het ontwerp te modern? Gebruik dan zachte tuinkussens en andere tuinaccessoires om je terras helemaal af te werken zoals jij het wil. Ontdek snel onze aluminium loungesets om binnen de kortste keren ook heerlijk te genieten van de zon op jouw terras.

Landelijke loungesets in wicker

Hou je van een natuurlijke, landelijke inrichting? Trek deze dan door op jouw terras of balkon met een prachtige loungeset in wicker. Een loungeset in wicker is niet alleen mooi, maar bovendien ook nog duurzaam en stevig. In onze webshop heb je een ruime keus tussen veel verschillende afwerkingen en kleuren. Dankzij het uiteenlopende assortiment van Exterioo vind je de loungeset in wicker van je dromen.

lees meer

©2022 Exterioo Tuinmeubelen - OVS Garden BV - Kvk-nummer: 67020739 - BTW-nummer:NL8567.96.840.B01