• Eigen design, betrouwbare kwaliteit

  Eigen design, betrouwbare kwaliteit

 • Dé specialist in tuinmeubelen

  Dé specialist in tuinmeubelen

 • Gratis levering

  Gratis levering

 • Advies en inspiratie op maat door onze experts

  Advies en inspiratie op maat door onze experts

Deze webshop heeft het Ecommerce Europe Trustmark!Deze webshop heeft het CBW labelPicknicktafels

Wil je een picknicktafel kopen? Dat kan zeker bij Exterioo tuinmeubelen. lees meer

Een picknicktafel kopen?

Dat doe je natuurlijk bij Exterioo tuinmeubelen. Ontdek snel ons volledige assortiment van picknicktafels en bestel deze veilig in onze webshop. Verheug je maar alvast op al die onvergetelijke momenten, wat een picknicktafel je sowieso gaat bezorgen. Daarom zijn we bij Exterioo groot fan van de picknicktafels, het zorgt altijd voor gezelligheid. Aan onze picknicktafels kunnen namelijk veel mensen zitten. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Houten picknicktafel

Als je op zoek bent naar een houten picknicktafel met bijpassende banken, kunnen we je geruststellen: Exterioo heeft alles voor jou in huis. Want ook wij weten hoe leuk zo’n gezellig tuinmeubel jouw buitenleven kan maken. Heb je interesse in een houten tuinbank die toch niet volledig uit hout gemaakt is? Bekijk dan eens onze picknicktafels uit aluminium afgewerkt met teak. Wedden dat je er net zo enthousiast van wordt als wij?

Aluminium picknicktafel

Aluminium picknicktafels zijn een echte aanwinst voor jouw tuin of terras. Gemakkelijk in onderhoud, prachtig design en natuurlijk een garantie voor jarenlang genot. Aluminium picknicktafels heb je bij Exterioo tuinmeubelen vaak in combinatie met teak: een perfect huwelijk tussen een moderne en landelijke stijl. Een absolute aanrader!

Beschermhoes

Exterioo tuinmeubelen gunt iedereen jarenlang plezier van zijn tuinmeubelen. We raden dan ook aan om een beschermhoes te kopen zodat jouw tuinmeubelen veilig en schoon de herfst en winter doorkomen. Ook voor picknicktafels hebben we geschikte beschermhoezen. Bekijk daarom snel onze beschermhoezen online en vind een geschikt exemplaar voor jouw picknicktafel.

©2019 Exterioo Tuinmeubelen - OVS Garden BV - Kvk-nummer: 67020739 - BTW-nummer:NL8567.96.840.B01