• 33 Exterioo showrooms

  • Gratis thuis bezorgd

  • Bereikbaar van 9u tot 20u (ma-zat)

  • Tot 5 jaar Exterioo garantie

Tuininspiratie

Of je nu een kleine, gezellige stadstuin of een grote uitgestrekte tuin hebt, je tuin op een goede en leuke manier inrichten is niet altijd even gemakkelijk. Daarom hebben we een aantal tips & tricks voor jou verzameld om je daarbij zo goed mogelijk te helpen. Ben je daarnaast benieuwd naar onze merken of wil je inspiratie opdoen in onze brochures? Op onze site vind je alle informatie die je nodig hebt!

Meest recente artikels:

Meest gelezen artikels:

Vinci
Bristol Essentials
Bristol à la carte

Inspiratie voor de kleine tuin

Bij het inrichten van een kleine tuin is niets zo vervelend als een klein aanbod van geschikte tuinmeubelen. De kans is dan groot dat je niet helemaal tevreden bent met je uiteindelijke keuze. Bij Exterioo hebben we juist een ruim assortiment aan leuke, knusse loungesets en tuinsets. Combineer dat met onze vele handige ideeën voor het inrichten van een kleine tuin en jouw terras ziet er binnenkort onherkenbaar uit!

Decoratie tuin

Je kan misschien wel veel tuinideeën hebben, maar het is verstandig om niet onbezonnen te werk te gaan. Lees rustig al onze informatie voor de nodige tuininspiratie en bedenk goed welke richting je op wilt. Ben je op zoek naar een een moderne, zwarte loungeset? Of ga je voor een praktisch keramisch tafelblad? Bij Exterioo heb je altijd ruime keus. We geven je hier ook al graag één belangrijke tip voor de inrichting van je (kleine) tuin: werk met de juiste decoratie. Daardoor personaliseer je jouw achtertuin of voortuin helemaal naar eigen smaak. Een garantie op een unieke tuin of terras!

Tuinideeën

Op onze tuininspiratie-pagina blijf je altijd niet alleen op de hoogte van de laatste trends, maar geven we ook veel praktische tips. Bijvoorbeeld over het onderhoud van je tuinmeubelen. Maar natuurlijk delen we ook met veel plezier bruikbare tuinideeën om jouw tuin helemaal naar jouw eigen inzicht aan te kleden. Tips om een parasol te kiezen of om je (kleine) terras optimaal in te richten. De tuininspiratie-pagina van Exterioo is onmisbaar om jouw terras de stijl te geven die perfect aansluit op jouw wensen.

©2022 Exterioo Tuinmeubelen - OVS Garden BV - Kvk-nummer: 67020739 - BTW-nummer:NL8567.96.840.B01