• 30 Exterioo showrooms

  • Gratis aanhuislevering

  • Bereikbaar van 9u tot 22u

  • Tot 5 jaar Exterioo garantie

Ligstoelen

Ligbedden in de aanbieding kun je vinden in onze outlet. Want een ligbed hoort is niet alleen geschikt voor aan het zwembad van een hotel, maar is ook perfect voor in jouw tuin. Zalig nietsdoen en genieten van de zon. Zo heb je onmiddellijk een vakantiegevoel en dat zelfs zonder ver weg te gaan. Koop nu jouw ligbed online in de webshop en vier je vakantie in je eigen tuin of op jouw eigen balkon.

Ligstoelen

Ligbedden voor in de tuin of buiten

Helemaal tot rust komen na een drukke dag kan perfect in een ligbed. Geniet van een zalig middagdutje onder jouw parasol of van een lekker drankje in de zon dankzij een handig bijzettafeltje. Veel plaats heb je trouwens niet nodig om van een ligbed te genieten. Een ligbed is ook ideaal voor een compacte tuin of een balkon!

Online ligbed kopen

Bijna alle ligbedden van Exterioo hebben we op voorraad en worden, na bestelling, ook snel bij je thuis geleverd. Maar voordat je een ligbed in de aanbieding koopt moet je natuurlijk eerst een keuze maken. Ga je voor het duurzame, lichte aluminium met textilene afwerking? Of heb je liever het landelijke, rustieke wicker? Moeite om een keuze te maken? Dan kan je terecht bij onze online tuinmeubelspecialist die jou met heel veel plezier en kennis verder helpt. Heb je jouw ideale ligbed er al tussen zien staan, bestel deze dan snel online in onze webshop!

©2021 Exterioo Tuinmeubelen - OVS Garden BV - Kvk-nummer: 67020739 - BTW-nummer:NL8567.96.840.B01