• 30 Exterioo showrooms

  • Gratis thuis bezorgd

  • Bereikbaar van 9u tot 20u (ma-zat)

  • Tot 5 jaar Exterioo garantie

Zet je tuin of terras extra in de schijnwerpers

Welke verlichting kies je het beste voor nog wat extra gezelligheid?

Het is volop herfst en dus wordt het ook weer vroeger donker. Maar dat wil niet meteen zeggen dat je niet meer van je tuin of terras kan genieten. Met goede en sfeervolle verlichting kan je nog wat langer buiten zitten. En als het weer niet meewerkt, zet je met goed gekozen en geplaatste verlichting je tuin - ook letterlijk - in de schijnwerpers. Waardoor je ook vanuit je living kan genieten van de prachtige herfstkleuren buiten.

Maar: welke verlichting kies je? We hebben drie favorieten voor je - jawel - uitgelicht.

LED there be light

Wie zegt dat LED verlichting niet gezellig is, heeft waarschijnlijk de Vesper lantaarns niet gezien. Je neemt ze overal mee naartoe, dus of je nu in een knus hoekje in je tuin zit of op je terras aan huis, je zal hoe dan ook nog wat langer met vrienden of familie van je avond genieten. De Vesper lantaarns zijn er in zwart, wit of teak.


Verlichting op zonne-energie? Strak plan!

Als je van een strak en minimalistisch design houdt, is Lumo echt iets voor jou. Je kan kiezen uit zwart of wit en uit twee formaten. Bovendien hoef je geen lampen te vervangen, want de verlichting laadt door zonne-energie of via een USB kabel. Lumo is dus niet alleen mooi, maar ook nog eens goed voor het milieu!


Genieten bij kaarslicht

Ben jij het type die het ’s avonds binnen graag gezellig maakt met kaarsen? Wel, dat kan ook buiten! Want de Vesper windlichten zorgen ervoor dat je kaarsen niet uitwaaien. Zo creëer je al snel een romantisch sfeertje in je tuin. De Vesper windlichten zijn er in twee formaten.


’s Avonds je tuin verlichten? Spot on!

©2022 Exterioo Tuinmeubelen - OVS Garden BV - Kvk-nummer: 67020739 - BTW-nummer:NL8567.96.840.B01