• Buiten genieten, binnen budget

  Buiten genieten, binnen budget

 • Eigen design, betrouwbare kwaliteit

  Eigen design, betrouwbare kwaliteit

 • Gratis bij jou thuis geleverd

  Gratis bij jou thuis geleverd

 • Advies en inspiratie op maat

  Advies en inspiratie op maat

Deze webshop heeft het Ecommerce Europe Trustmark!Deze webshop heeft het CBW label

Wat is All Weather Sunbrella® ?

Alles over de waterafstotende kussens

Je hebt het woord ongetwijfeld al gelezen op onze website of gehoord als je een bezoek bracht in één van onze winkels: all-weather. Maar wat is all-weather nu precies? Wat zijn de voordelen van deze stof? En wat is het verschil tussen All Weather Sunbrella® Luxe en All Weather Sunbrella® Premium?

De eigenschappen van All Weather Sunbrella® in een oogopslag

All Weather SunbrellaDe eigenschappen van All Weather Sunbrella® in een uitgebreid overzicht

video

All Weather Sunbrella® Luxe en Premium zijn waterafstotend en schimmelvrij

De belangrijkste eigenschap van de All Weather Sunbrella®? Het textiel is waterafstotend. De Sunbrella® stof kun je vergelijken met de stof waarvan de opklapbare daken van cabrio’s gemaakt zijn: deze zijn ook volledig waterafstotend. Zoals geen enkele cabrio-eigenaar zou willen dat het regent in zijn auto, willen wij bij Exterioo outdoor kussens die niet moeten opgeborgen worden als er een buienzone passeert.

“Ja, maar wat dan met de natte vulling van een tuinkussen?” Daar werd ook aan gedacht. De All Weather Sunbrella® kussens worden voorzien van quick dry foam. Het is een schuim met een speciale open poriënstructuur, die makkelijk water doorlaat, geen water ophoudt én sneller droogt.

Bovendien is deze stof van tuinkussens een textiel dat ademt. Omdat er geen condens kan vast komen te zitten in de stof, is ze volledig rot- en schimmelvrij.

All Weather Sunbrella® Luxe en Premium zijn kleurvast 

Een loungeset, parasol of ligbed koop je om jarenlang genot van te hebben. Het is dan ook logisch dat niet enkel het tuinmeubel zelf al die tijd meegaat, maar ook de bijhorende kussens. Daarom is het essentieel om kwalitatieve tuinkussens te kopen.

Weerbestendige kussens zullen je niet teleurstellen. Deze kussens zijn zo ontwikkeld dat ze maar liefst 5000 uren in de zon mogen liggen. Dat is ongeveer gelijk aan 5 jaar. Dankzij het textiel, dat tot in de kern gekleurd is, behouden jouw tuinkussens jarenlang dezelfde intense kleur, exact zoals je deze hebt aangekocht.

Nano ligbed
Eivissa loungeset

All Weather Sunbrella® Luxe en Premium zijn onderhoudsvriendelijk

Tuinkussens of tuinstoelkussens gemaakt van All Weather Sunbrella® zijn uiterst onderhoudsvriendelijk. Het materiaal is namelijk vuilafstotend en vlekbestendig. Zijn je kussens toch vuil geworden? Veeg het vuil of vlekken meteen weg met een zachte borstel of een doek. Neem er daarna een zeepsopje bij en de vlek verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Wil je de outdoor kussens grondiger reinigen? Dan kun je al deze kussenslopen van de kussens afhalen en in de wasmachine steken. Een wasje op 30° en jouw tuinkussens zien er weer gloednieuw uit. Wist je dat dat zelfs mogelijk is met onze parasols gemaakt van Sunbrella®? Super praktisch! Lees hier meer onderhoudstips.

All Weather Sunbrella® Luxe is uitgebreid kleurrijk

Wist je dat je bij onze All Weather Sunbrella® Luxe kussens keuze hebt tussen heel wat kleuren? Zo creëer je unieke tuinmeubelen die jij echt graag ziet.

Dankzij die uitgebreide keuze kun je ook de kleur zo kiezen dat de nieuwe tuinmeubelen perfect passen bij de huidige die al op je terras staan. Het zorgt voor een rustgevende, harmonieuze eenheid op jouw terras.

Pagino loungesetOntdek onze tuinmeubelen en -accessoires met All Weather Sunbrella®

©2021 Exterioo Tuinmeubelen - OVS Garden BV - Kvk-nummer: 67020739 - BTW-nummer:NL8567.96.840.B01