Winter SALE ❄ - Tot 70% korting - Profiteer hier van de aanbiedingen >

 • Eigen design, betrouwbare kwaliteit

  Eigen design, betrouwbare kwaliteit

 • Dé specialist in tuinmeubelen

  Dé specialist in tuinmeubelen

 • Snel beschikbaar om snel te genieten

  Snel beschikbaar om snel te genieten

 • Advies en inspiratie op maat door onze experts

  Advies en inspiratie op maat door onze experts

Deze webshop heeft het Ecommerce Europe Trustmark!Deze webshop heeft het CBW label

Opbergboxen

Heb je niet veel plaats in huis of tuinhuis om de kussens van je loungeset op te bergen? Dan is een handige en stijlvolle opbergbox voor je tuinkussens echt iets voor jou. Zo ben je namelijk zeker dat je tuinkussens steeds op een nette manier zijn opgeborgen. Dankzij het materiaal van de opbergbox, wicker, en de afneembare binnenzak kan je deze kussenbox altijd buiten laten staan. Ontdek ons ruime aanbod aan opbergboxen online!

Opbergbox tuinkussens kopen

Een kussenbox is praktisch. Je kan iedere zomeravond jouw kussens in de kussenbox opbergen om ze zo extra te beschermen tegen alle weerselementen. Je kan natuurlijk ook altijd andere zaken kwijt in zo’n opbergbox zoals de tuindecoratie of kaarsen die niet nat mogen worden. Zoek je een grote opbergbox voor buiten? Dan zit je bij Exterioo tuinmeubelen helemaal goed. Al onze opbergboxen zijn tegen slecht weer bestand en kunnen heel wat kussens een beschermd onderkomen bieden.

De juiste kussenbox kopen

Bij Exterioo tuinmeubelen koop je de juiste kussenbox die jarenlang in jouw tuin of op jouw terras kan blijven staan. Bijna alle opbergboxen worden gemonteerd geleverd, geen gedoe dus met schroefjes en planken. Daarnaast hebben bijna al onze kussenboxen hydraulische pompjes. Daardoor kan een grote opbergbox open blijven staan terwijl je alle kussens veilig opbergt. De waterdichte opbergboxen kunnen ook op slot waardoor deze bij een storm of zware regenbui niet plots open waaien. Een leuk weetje is dat de deksels van onze kussenboxen ook net iets langer en breder zijn dan de boxen zelf. Hierdoor is de kans minimaal dat er water naar binnen komt tijdens een regenbui!

Kussenbox online bestellen

Wil je een kussenbox online bestellen? Dat kan heel eenvoudig in onze webshop. Al onze opbergboxen worden gratis geleverd. Jouw opbergbox is maar enkele klikken van jou verwijderd. Bovendien is deze leverservice erg praktisch, want opbergboxen zijn niet altijd even gemakkelijk te vervoeren. Online hebben we trouwens regelmatig scherpe aanbiedingen. Hou daarom zeker onze website in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste acties!

©2019 Exterioo Tuinmeubelen - OVS Garden BV - Kvk-nummer: 67020739 - BTW-nummer:NL8567.96.840.B01