Winter SALE ❄ - Tot 70% korting - Profiteer hier van de aanbiedingen >

 • Eigen design, betrouwbare kwaliteit

  Eigen design, betrouwbare kwaliteit

 • Dé specialist in tuinmeubelen

  Dé specialist in tuinmeubelen

 • Snel beschikbaar om snel te genieten

  Snel beschikbaar om snel te genieten

 • Advies en inspiratie op maat door onze experts

  Advies en inspiratie op maat door onze experts

Deze webshop heeft het Ecommerce Europe Trustmark!Deze webshop heeft het CBW label

Terrasverwarmers

Online een terrasverwarmer kopen? Dat kan in de webshop van Exterioo tuinmeubelen. Daar vind je ons ruime aanbod aan mooie terrasverwarmers, alleenstaand te gebruiken of te monteren aan een muur. Zo is het ook lekker gezellig warm op je terras op een frissere dag. Bestel je terrasverwarming vandaag nog online en profiteer van de snelle en veilige levering bij je thuis!

Helaas hebben we geen resultaten gevonden.

Een terrasverwarmer kopen

Wil je een terrasverwarmer kopen? Een terrasverwarmer zal ervoor zorgen dat je nog meer kan genieten van jouw tuinmeubelen, een uitstekend idee dus. Ook al zit het weer niet altijd mee in Nederland, de kou zal je nu niet meer kunnen tegenhouden om buiten te zitten. Een terrasheater zal je volledig opwarmen en ook zorgen voor veel gezelligheid!

Infrarood verwarming

Infrarood verwarming is energiezuiniger dan de oudere terrasverwarmer modellen. Er gaat een minimum aan warmte verloren en de omgeving wordt maximaal opgewarmd. Infrarood verwarming geeft je het zalige gevoel van in het zonnetje te zitten, natuurlijk zonder de kans te lopen dat je je verbrandt. Infrarood terrasverwarmers heb je in veel vormen. Bij Exterioo tuinmeubelen hebben we terrasverwarmers die je kan ophangen of bevestigen aan de wand, maar we hebben ook staande terrasverwarming.

Terrasverwarmer gas

Een terrasverwarmer op gas is de terrasverwarmer die je moet hebben als je niet onmiddellijk elektriciteit beschikbaar hebt in jouw tuin of op jouw terras. Doordat deze terrasverwarmer draadloos is, kan je deze overal plaatsen. Achterin de tuin? Geen enkel probleem. Neem je hem even mee naar de buren? Geen enkel probleem. Sterker nog: koop de bijpassende wielenset en je verplaatst hem nog gemakkelijker. Door het gewicht van de gasfles staat deze terrasheater trouwens heel stabiel en veilig. De terrasverwarmers op gas van Exterioo koop je altijd inclusief beschermhoes om de bovenkant af te dekken. Opgelet! Wel pas te gebruiken na het afkoelen van de verwarming.

©2019 Exterioo Tuinmeubelen - OVS Garden BV - Kvk-nummer: 67020739 - BTW-nummer:NL8567.96.840.B01