• Eigen design, betrouwbare kwaliteit

  Eigen design, betrouwbare kwaliteit

 • Dé specialist in tuinmeubelen

  Dé specialist in tuinmeubelen

 • Snel beschikbaar om snel te genieten

  Snel beschikbaar om snel te genieten

 • Advies en inspiratie op maat door onze experts

  Advies en inspiratie op maat door onze experts

Deze webshop heeft het Ecommerce Europe Trustmark!Deze webshop heeft het CBW label

Terrasverwarmers gas

Terrasverwarmers zijn dé oplossing om op een mooie winterdag of een lange zomeravond nog buiten te kunnen zitten. De terrasverwarmers op gas zijn ideaal voor een tuin, terras of balkon zonder elektriciteit. Dankzij de warme gloed die de tuinheater verspreidt, geniet jij nu nog langer van jouw tuin! Wil je de terrasverwarmer verplaatsen? Dan zit je met een verwarming op gas zeker goed. Koop ook de bijhorende wielenset om hem nog gemakkelijker te verplaatsen.

Voordelen terrasverwarmer op gas

Koop je een terrasverwarmer op gas dan haal je een terrasverwarmer in huis die je kan plaatsen waar je maar wil. Een gasheater is namelijk volledig draadloos en daardoor overal neer te zetten. Gasverwarming heeft daarnaast ook een groot bereik en is dus uitermate geschikt om een open ruimte mee te verwarmen. De terrasverwarming op gas is verder ook gemakkelijk regelbaar: de intensiteit van de heater bepaal jij volledig zelf. Koop je een terrasverwarmer op gas bij Exterioo? Dan krijg je jouw terrasverwarming snel thuis geleverd inclusief handige beschermhoes.

Online buitenverwarming gas kopen

Ben je niet zo’n liefhebber van het werken met gas? Je doet er toch verstandig aan daar nog eens goed over na te denken. Buitenverwarming op gas is namelijk al veel veiliger dan vroeger en deze tuinverwarming staat ook heel stabiel door het gewicht van de gasfles. De heater heeft daarnaast een reservoir dat gevuld kan worden met zand of water. De terrasverwarmers op gas van Exterioo tuinmeubelen schakelen automatisch uit bij omstoten en hebben ook nog eens extra pootjes tegen het omvallen. Veiligheid staat dus voorop bij deze gasheaters. Kies snel de terrasverwarmer uit die je in jouw tuin of op jouw terras wil hebben, enkele klikken en jouw buitenverwarming is besteld.

©2019 Exterioo Tuinmeubelen - OVS Garden BV - Kvk-nummer: 67020739 - BTW-nummer:NL8567.96.840.B01