• 30 Exterioo showrooms

  • Gratis thuis bezorgd

  • Bereikbaar van 9u tot 20u (ma-zat)

  • Tot 5 jaar Exterioo garantie

Tuinverlichting

Op zoek naar tuinverlichting? Bij Exterioo Tuinmeubelen koop je gemakkelijk jouw tuinverlichting online. Onze LED sfeerverlichting zorgt ervoor dat de stemming er in jouw tuin of op jouw terras onmiddellijk goed in zit. Dankzij onze buitenverlichting kan je ook langer genieten van de avond en van jouw tuinmeubelen, want waarom zou je nog naar binnen gaan? Bestel je buitenverlichting voor 17.00 uur en ontvang de volgende dag al de verlichting om je tuin mee aan te kleden.

Buitenverlichting kopen

Sfeer is heel belangrijk in jouw tuin. Maar wat is er nog belangrijker? Sfeervol licht. Want ook ‘s avonds laat, tijdens een warme zomernacht, wil je nog zien wie er tegenover jou aan de tuintafel zit. Ben je op zoek naar zo’n sfeerlicht? Dan zit je goed bij Exterioo Tuinmeubelen. De LED tuinverlichting van Exterioo werkt altijd op afstandsbediening en is bovendien waterdicht. Geen enkel probleem dus als je ‘s avonds het licht vergeet uit te doen en de verlichting door een bui natregent.

Sfeerverlichting buiten

Een goede sfeerverlichting is een perfecte aanvulling voor jouw tuin- of loungeset. De voordelen van tuinverlichting van Exterioo Tuinmeubelen zijn onmiskenbaar. Ten eerste zijn bijna alle lichten oplaadbaar. Daarnaast heb je keus uit veel verschillende kleuren, voor elke gewenste sfeer een bijpassende kleur. Tenslotte zijn de sfeerlichten van Exterioo ook beschikbaar in verschillende formaten. Voor ieder wat wils dus!

©2022 Exterioo Tuinmeubelen - OVS Garden BV - Kvk-nummer: 67020739 - BTW-nummer:NL8567.96.840.B01