Winter SALE ❄ - Tot 70% korting - Profiteer hier van de aanbiedingen >

 • Eigen design, betrouwbare kwaliteit

  Eigen design, betrouwbare kwaliteit

 • Dé specialist in tuinmeubelen

  Dé specialist in tuinmeubelen

 • Snel beschikbaar om snel te genieten

  Snel beschikbaar om snel te genieten

 • Advies en inspiratie op maat door onze experts

  Advies en inspiratie op maat door onze experts

Deze webshop heeft het Ecommerce Europe Trustmark!Deze webshop heeft het CBW label

Vuurkorven

De zomeravond wordt koeler, maar het is net zo gezellig buiten en je wil absoluut nog niet naar binnen. Wat nu? Een vuurkorf is dé oplossing. Want dankzij vuurkorven blijf je niet alleen langer buiten zitten dankzij de extra warmte, maar het wordt ook nog eens extra gezellig dankzij het aangename vuur. Heeft er toevallig nog iemand een gitaar bij de hand om het plaatje compleet te maken?

Vuurkorf kopen

Een vuurkorf is er niet alleen voor die lange, gezellige zomeravonden. Het is ook ideaal om in de winter te gebruiken tijdens een leuke winterbarbecue of om een knus kerstfeest rond te organiseren. Ontdek snel ons assortiment van vuurkorven en bedenk alvast wanneer je het volgende outdoor feestje kan plannen.

Vuurkorf aanbieding

Wil je een vuurschaal kopen? Vergeet dan niet om ook een bijpassende grondplaat aan te schaffen. Zo bescherm je jouw terras of gazon tegen het vuur en de as die er vanaf komt. Het zorgt ook nog eens voor extra veiligheid tegen brandschade. Heb je een keuze gemaakt uit ons assortiment? Bestel dan jouw gloednieuwe vuurkorf snel online en je krijgt deze zo snel mogelijk bij jou thuis geleverd.

©2019 Exterioo Tuinmeubelen - OVS Garden BV - Kvk-nummer: 67020739 - BTW-nummer:NL8567.96.840.B01