• Eigen design, betrouwbare kwaliteit

  Eigen design, betrouwbare kwaliteit

 • Dé specialist in tuinmeubelen

  Dé specialist in tuinmeubelen

 • Gratis levering

  Gratis levering

 • Advies en inspiratie op maat door onze experts

  Advies en inspiratie op maat door onze experts

Deze webshop heeft het Ecommerce Europe Trustmark!Deze webshop heeft het CBW label

Uitschuifbare tafels

Heb je veel ruimte in je tuin en wil je die ook benutten? Dan is een uitschuifbare tuintafel echt iets voor jou. Het grote voordeel van een uitschuifbare tuintafel is natuurlijk dat je in een handomdraai meer ruimte maakt voor extra gasten aan tafel. We hebben online een zeer uitgebreid assortiment uitschuifbare tuintafels. Je kunt direct in onze webshop bestellen. Je tuintafel wordt veilig en snel bij je thuis afgeleverd. Genieten van het buitenleven met vrienden en familie gaat dan écht beginnen!

Verlengbare tafel kopen

Een verlengbare tafel is een fantastisch en praktisch tuinmeubel als je vaak vrienden of familie op bezoek hebt. Hou je een intieme barbecue met een klein gezelschap, dan laat je de tafel op zijn onuitgeklapt staan. Heb je een familiefeest of komen er vrienden onverwacht op bezoek? Dan schuif je eenvoudig de tafel uit om op die manier heel snel extra zitplaatsen te creëren. Het is aan te raden naast de uitschuifbare tafel ook stapelbare tuinstoelen te kopen zodat je de extra stoelen gemakkelijk kan opbergen.

Materiaal uitschuifbare tuintafel

Ook voor uitschuifbare eettafels heb je bij Exterioo tuinmeubelen een ruim assortiment. Twijfel je nog en heb je advies nodig om een weloverwogen beslissing te maken voor de ideale verlengbare tuintafel? Chat dan met van een onze online tuinmeubelspecialisten. Hij zal je helpen om een keuze te maken tussen tuintafels met een houten, glazen of keramisch tafelblad. Heb je je keuze gemaakt? Bestel dan snel en veilig jouw uitschuifbare tuintafel en binnen no-time kunnen jouw vrienden of familie langskomen voor een gezellige barbecue!

©2020 Exterioo Tuinmeubelen - OVS Garden BV - Kvk-nummer: 67020739 - BTW-nummer:NL8567.96.840.B01