• 30 Exterioo showrooms

  • Gratis thuis bezorgd

  • Bereikbaar van 9u tot 20u (ma-zat)

  • Tot 5 jaar Exterioo garantie

Wat is Sunbrella® stof?

De grote voordelen van Sunbrella® stof opgelijst:

  • Kleurbestendig
  • Waterafstotend en vlekkenafstotend
  • Ademend
  • Schimmelvrij
  • Onderhoudsvriendelijk

Wie de allerbeste bescherming van zijn outdoor textiel wil, kiest best voor Sunbrella® stof.
De synthetische acrylvezel is speciaal ontwikkeld voor buitengebruik en bevat eigenschappen die ervoor zorgen dat geen enkel buitentextiel zo goed bestand is tegen wisselende weersomstandigheden.

Jaar na jaar ziet Sunbrella® stof er even intens, kleurrijk en nieuw uit. Sunbrella® stof heeft een zeer hoge kleurbestendigheid. Doordat de kleurpigmenten tijdens het productieproces worden toegevoegd aan de vezels, zit de kleur in het hart van de stof. Daardoor is Sunbrella® stof veel beter bestand tegen verbleking en verkleuring door onder andere zonlicht.

Ook tegen water en vlekken biedt Sunbrella® een uitstekende bescherming. Het textiel is dankzij een unieke behandeling met fluoride nanomoleculen perfect bestand tegen vuil en zware weersomstandigheden. Het water wordt afgestoten door de stof en parelt van de meubelen op de grond. Bovendien droogt Sunbrella® stof tot drie maal zo snel. Vuil krijgt geen kans om zich vast te zetten in het textiel en maakt geen vlekken, daardoor is het gemakkelijk te verwijderen. Voor hardnekkige vlekken kan zelfs gebruik gemaakt worden van bleekwater, zonder dat daarmee de stof of de kleur beschadigd geraakt.

Sunbrella® stof is een textiel dat ademt. Omdat er geen condens kan vast komen te zitten in de stof, is ze ook volledig schimmelvrij. Dat zorgt ervoor dat je tuinmeubelen in Sunbrella® stof garant staan voor een zalig buiten leven, vrij van zorgen en enkel genieten.

ONDERHOUDSTIPS

Veeg vuil of vlekken meteen weg met een zachte borstel of doek. De meeste vlekken haal je gewoon weg met zachte zeep en water. Voor de beste reiniging en verzorging van de stof gebruik je best de Bristol reiniger voor Sunbrella® stof.

Voor een optimale bescherming van de stof, kan je de Bristol protector voor Sunbrella® stof gebruiken.

Lees hier meer over all-weather stof >

Ontdek hier alle kleuren van Sunbrella® >

©2022 Exterioo Tuinmeubelen - OVS Garden BV - Kvk-nummer: 67020739 - BTW-nummer:NL8567.96.840.B01