• Buiten genieten, binnen budget

  Buiten genieten, binnen budget

 • Eigen design, betrouwbare kwaliteit

  Eigen design, betrouwbare kwaliteit

 • Gratis bij jou thuis geleverd

  Gratis bij jou thuis geleverd

 • Advies en inspiratie op maat

  Advies en inspiratie op maat

Deze webshop heeft het Ecommerce Europe Trustmark!Deze webshop heeft het CBW label

Geweldige tuinmeubelen voor op jouw terras

Wil je ook een oase van rust creëren in jouw tuin? Of wil je net gaan voor een terras waar je graag je vrienden en familie ontvangt? Wat je ook wil maken van jouw terras, wij zorgen voor de bijpassende tuinmeubelen. Hieronder selecteerden wij enkele van onze favorieten speciaal voor jou. Want als het van ons afhangt, heeft iedereen recht op een fantastisch terras of tuin. En wij dragen daar graag ons steentje voor bij.

Comfort op de eerste plaats

Comfort is niet enkel belangrijk indoor, maar ook buiten is het een belangrijk aspect. Jouw terras moet een plaats zijn waar je tot rust kan komen en urenlang kunt genieten van het mooie weer. Comfortabele tuinmeubelen zijn dus echt onmisbaar, ook in jouw tuin.

Voordelige tuinmeubelen

Heb je een beperkt budget, maar wil je jouw tuin of terras toch volledig naar jouw smaak inrichten? Geen enkel probleem bij Exterioo Tuinmeubelen. We hebben een ruim assortiment van voordelige tuinmeubelen, voor iedere smaak en ieder budget. Hopelijk bezorgen we je niet te veel keuzestress.

Praktische, compacte tuinmeubelen

Praktische tuinmeubelen zijn tuinmeubelen die niet te veel ruimte in beslag nemen, gemakkelijk kunnen worden opgeborgen en die zijn dan ook liefst nog mooi. De selectie hieronder zal je alvast een inkijk geven wat compacte, praktische meubelen nu precies zijn. Heb jij al een favoriet?

©2021 Exterioo Tuinmeubelen - OVS Garden BV - Kvk-nummer: 67020739 - BTW-nummer:NL8567.96.840.B01