• 33 Exterioo showrooms

  • Gratis thuis bezorgd

  • Bereikbaar van 9u tot 20u (ma-zat)

  • Tot 5 jaar Exterioo garantie

Hoe richt ik mijn terras optimaal in?

Heb je een gezellige, compacte tuin in het centrum van een drukke stad? Heb je een leuk balkonnetje bij jouw appartement? Lees dan zeker verder want deze tekst schreven we speciaal voor jou. Het is namelijk helemaal niet zo eenvoudig om een kleine buitenruimte optimaal in te richten. Maar bij Exterioo Tuinmeubelen zijn we er wel van overtuigd dat je niet altijd een zee van ruimte moet hebben om voluit te kunnen genieten van het buitenleven. Ontdek snel onze tips en binnenkort geniet ook jij van het mooie weer op jouw eigen terras.

1. Ga voor opvouwbaar

Een kleine buitenruimte vraagt voor extra creativiteit. Kies daarom niet alleen tuinmeubelen die je mooi vindt, maar die ook praktisch zijn. Opvouwbare tafels zijn bijvoorbeeld een echte must-have. Deze tuinmeubelenvouw je gemakkelijk op om nog gemakkelijker aan de kant te plaatsen.


Bekijk meer opvouwbare tafels
video

2. Kies stapelbare stoelen

Tuinstoelen kunnen snel het hele terras in beslag nemen. Hoe kun je dat vermijden? Door te kiezen voor stapelbare tuinstoelen. Zo kun je enkel de stoelen gebruiken die je echt nodig hebt en de overige gemakkelijk stapelen en in de hoek van jouw terras of balkon zetten. De stapelbare stoelen zijn trouwens een perfecte aanvulling bij een opvouwbare tafel. Compact, praktisch en een gemak om tijdens de winter alles op te bergen.


Ontdek meer stapelbare stoelen
Stapelbare tuinstoelen

3. Werk af met accessoires

Een terras of balkon is al heel gezellig op zich. Maar je kan het natuurlijk altijd gezelliger maken. Kies bijvoorbeeld voor een leuke ledlamp of handige terrasverwarming. Of waarom geen comfortabele tuinkussens die het zitten op jouw terras aangenamer maken.


Ontdek onze accessoires
Lounge sierkussen

©2022 Exterioo Tuinmeubelen - OVS Garden BV - Kvk-nummer: 67020739 - BTW-nummer:NL8567.96.840.B01