• 30 Exterioo showrooms

  • Gratis thuis bezorgd

  • Bereikbaar van 9u tot 20u (ma-zat)

  • Tot 5 jaar Exterioo garantie

De beste tuinmeubelen voor een kleine tuin

Heb je niet al teveel vierkante meters tot je beschikking in je tuin, maar wil je wel lekker kunnen genieten van het lekkere weer? Geen probleem, er zijn genoeg tuinmeubelen die goed in een kleine tuin zijn in te passen, zolang je maar optimaal gebruik maakt van de beschikbare ruimte. In dit blog geven we je een aantal bruikbare tips en laten we zien hoe je met de mooiste tuinmeubelen jouw kleine tuin het beste kan inrichten.

Dineren op een kleine setting

Buiten aan tafel even bijpraten na een lange werkdag of volledig de alledaagse beslommeringen vergeten tijdens een romantisch etentje met z'n tweeën, een bistroset is de ideale oplossing voor jouw kleine tuin. Heb je een klein terras dan kan je het beste gaan voor een bistroset met twee stoelen. Je wilt dan uiteraard dat de tafel niet al te groot is, zodat je genoeg ruimte hebt voor het aanschuiven van een paar comfortabele tuinstoelen.

De Callas is een goed voorbeeld binnen onze collectie bistrotafels.


Bekijk alle bistro- en balkonsets
Callas tuinset
Malito tuinset

Optimale ontspanning op de tuinbank

Wil je in jouw kleine tuin een plek creëren waar je heerlijk kunt ontspannen en gezellig een biertje drinkt met jouw vrienden? Wanneer je te weinig ruimte hebt voor een grote loungeset dan is een stijlvolle, comfortabele tuinbank een perfect alternatief. Een tuinbank neemt namelijk niet al teveel plek in, maar kan je er wel gemakkelijk een lage tafel of wat stoelen bijzetten om er een gezellig hoekje van te maken.

Tuinbanken zijn er in verschillende formaten en materialen, van modern tot landelijk. Onze Patio tuinbanken hebben een rustieke uitstraling door de toepassingen van polywood in het ontwerp.

Echt design en kwaliteit zie je terug in de Fermo tuinbanken, ook in verschillende materialen verkrijgbaar. Prima weg te werken aan de zijkant van je kleine tuin, maar met een lage tafel erbij voor de nodige happen en dranken staat deze prachtige tuinbank ook garant voor een hoop gezellige momenten!


Bekijk alle tuinbanken
Fermo tuinbank
Patio tuinbank

De zon schijnt ook op een kleine tuin

Gebruik je jouw tuin het liefst om te genieten van de warme zon in de zomermaanden? Zorg dan dat je tuinmeubelen kiest waarin je uiteraard heerlijk kunt ontspannen én die tegelijkertijd niet al teveel ruimte in beslag nemen.

Verstelbare ligstoelen bieden daarvoor de perfecte oplossing. Ze zijn makkelijk op te tillen en te verplaatsen, zodat je op elk moment de ideale stand kan vinden ten opzichte van de zon. Daarnaast zorgt de verstelbare leuning ervoor dat je lekker achterover kan leunen om te zonnen, maar ook gewoon rechtop kan zitten met een goed boek en een glas wijn.


Bekijk alle verstelbare ligstoelen
Cesano verstelbaar ligbed
Nano verstelbaar ligbed

Op zoek naar meer tuin ideeën?

©2022 Exterioo Tuinmeubelen - OVS Garden BV - Kvk-nummer: 67020739 - BTW-nummer:NL8567.96.840.B01