• 30 Exterioo showrooms

  • Gratis thuis bezorgd

  • Bereikbaar van 9u tot 20u (ma-zat)

  • Tot 5 jaar Exterioo garantie

“Met Donato kan je eindeloos combineren en daardoor telkens een ander terras samenstellen.”


“De Donato-lijn is in meerdere opzichten mijn ideale collectie. Je kan naar hartenlust combineren met verschillende opstellingen. En het design vind ik haast iconisch. De stoelen hebben verfijnde vormen, de tafels stevige en robuuste conische poten. Dat contrast vind ik prachtig. En als je een terras hebt met strakke, rechte vormen, breek je dat met de afgeronde en organische vormen van de Donato meubelen een beetje.”

Dat de keuzemogelijkheden uitgebreid zijn, blijkt ook uit de soorten tafels die de Donato-lijn biedt. “Er is een tafelblad van maar liefst 3 meter lang,” zegt Odalie, “Ideaal voor gezellige dinner party’s met je hele vriendengroep. Maar als je liever wat knusser bij elkaar zit, is er ook een afgerond of square-circle tafelblad. Mijn favoriet blijft de lange tafel, dat design springt écht in het oog.”

Donato Tuinset
Donato Tuinset

Wat zou Odalie zeker nog kiezen van de Donato-lijn? “Als je van lange avonden buiten houdt, ga dan voor de lounge. Persoonlijk vind ik die een van de mooiste designs van de collectie. Eén van de dingen die ik - naast de afgeronde vormen - tof vind aan het design, is het chaise longue element. Die geeft de lounge een extra dimensie. Neem die lounge met de armsteunen, en hij wordt niet alleen nog mooier, maar ook nog comfortabeler.”

Donato loungeset
Donato loungeset

“Ook zou ik absoluut kiezen voor 1-zitjes. Die zet je gemakkelijk neer waar je wilt, dus kan je in een handomdraai je terras verplaatsen naar waar de zon schijnt. En je creëert er een knus en cosy gevoel mee. Perfect om gezellig bij te praten.”

Donato balkonsetje
Donato balkonsetje

Geïnspireerd door Odalie en haar favoriet? Ontdek de Donato collectie in de showroom in jouw buurt.


Ontdek de showrooms

©2022 Exterioo Tuinmeubelen - OVS Garden BV - Kvk-nummer: 67020739 - BTW-nummer:NL8567.96.840.B01