• 30 Exterioo showrooms

  • Gratis thuis bezorgd

  • Bereikbaar van 9u tot 20u (ma-zat)

  • Tot 5 jaar Exterioo garantie

De mooiste tuinmeubelen voor een tuinkamer

Het inrichten van je terras als complete tuinkamer is een belangrijke trend aan het worden. Je hebt daarbij het gevoel dat je midden in je tuin zit, maar wel beschermd wordt tegen de kou en wind van de wisselende seizoenen, een ideaal verlengstuk dus van je huis. Maar een tuinkamer achterin je tuin kan natuurlijk ook prima. Net als je terras wil je ook deze ruimte inrichten met mooie tuinmeubelen die passen bij de stijl binnenshuis. Zo wordt de tuinkamer een plek waar je je thuisvoelt en je na een lange werkdag heerlijk kan ontspannen en genieten van al het moois dat je tuin te bieden heeft.

Loungen in je tuinkamer

De tuinkamer is een plek waar je eigenlijk elk moment van de dag kan zitten. Wil je even met de laptop en een kop koffie rustig werken? Of juist de dag afsluiten met een gezellige borrel? Een lekkere loungebank is dan onmisbaar bij het inrichten van je tuinkamer.

Ga je voor een moderne inrichting van je tuinkamer dan passen onze aluminium loungesets beter bij jou. Strak afgewerkte loungebanken met aluminium onderstel, aangevuld met een bijpassende aluminium bijzettafel om het geheel af te maken, ideaal om jouw tuinkamer de moderne look and feel te geven waar je naar op zoek bent. lees meer

Pagino loungeset

Buiten eten aan de tuintafel

Heb je genoeg ruimte in je tuinkamer overweeg dan zeker een tuintafel wanneer je alles aan het inrichten bent. Aan deze tuintafel lijkt het alsof je buiten in de tuin aan het eten bent, maar jij en je gasten er lekker warm bijzitten binnen de wanden van je tuinkamer. 

Momenteel zijn de tuintafels met aluminium onderstel en houten afwerking enorm populair en ook écht een tuinmeubel die goed bij de inrichting van een tuinkamer past. Onze serie Portofino tuintafels zijn daar een goed voorbeeld van. lees meer

Beauville tuintafel

Creëer een sfeervolle tuinkamer

De tuinkamer is een plek in huis die veel gebruikt wordt. Even lekker ontspannen met een goed boek, een gezellige borrel met vrienden of een uitgebreid diner om een verjaardag te vieren, de tuinkamer is the place to be. Sfeer in jouw tuinkamer wordt daarmee nog belangrijker, gelukkig kan je met de inrichting van jouw tuinkamer veel doen om het extra gezellig te maken voor jezelf en je gasten.

Denk aan verlichting die je zelf kan instellen, zodat het licht in de tuinkamer altijd past bij het moment. lees meer

Vesper tuinverlichting

Gerelateerde artikels

©2022 Exterioo Tuinmeubelen - OVS Garden BV - Kvk-nummer: 67020739 - BTW-nummer:NL8567.96.840.B01