• 30 Exterioo showrooms

  • Gratis thuis bezorgd

  • Bereikbaar van 9u tot 20u (ma-zat)

  • Tot 5 jaar Exterioo garantie

To sea or not to sea? Ligplezier voor een instant strandgevoel thuis

Dolce far niente. Er is niets dat meer vakantie ademt dan luieren op een ligbed. Ontdek onze sea proof ligbedden, perfect voor in de tuin, het park in de buurt of op het terras. Gewoon comfortabel genieten, sea or no sea.


Bekijk alle ligbedden

Compacte zonnekloppers: Cabana & Calvia

Van de volledig opvouwbare Cabana tot de compact opvouwbare Calvia, met deze flexibele en slimme zitjes geniet je ook op een klein terras volop van de zon. Deze ligbedden zijn gemaakt uit dezelfde onderhoudsvriendelijke materialen aluminium en textilene. Cabana is een lichtgewicht (5 kg) van Bristol Essentials en neem je ook gemakkelijk mee op een dagje uit. Calvia is stapelbaar en gemakkelijk te verplaatsen door de wieltjes die in de poten zijn verwerkt.

Cabana strandstoel
Calvia set van 2 ligbedden

Strak design, staat altijd goed bij de zon: Caravelle & Bari

Zowel Caravelle als Bari zijn ligbedden die gekenmerkt worden door minimalistische lijnen en materialen. Zo wordt het aluminium frame gecombineerd met een zitting van textilene. Deze ligbedden draai je dankzij de wielen makkelijk mee met de zon zodat geen straaltje verloren gaat. Waar je bij Caravelle kiest voor karakteristieke grote wielen, ga je bij Bari voor kleine wielen die subtiel verwerkt zijn in de achterste twee poten. Beide ligbedden hebben een verstelbare rug.

Caravelle ligbed
Bari ligbed

Dubbel of enkel ligcomfort met Como en Cesano

Uitgesproken schoonheid in combinatie met hoogwaardige materialen; met Como en Cesano van Bristol À La Carte verhef je jouw terrasinrichting tot ware kunst. Geef een nieuwe dimensie aan buiten genieten en laat je inspireren door de strakke lijnen van deze ligbedden. Als koppel relaxen in je bubbel op een duo ligbed of single de zonnestralen meepikken? Beide collecties bieden de optie voor een duo- of solo ligbed.

Como ligbed
Cesano ligbed

Nano en Ruvo voor elegant socially distanced zonnebaden

Zon je deze zomer liever op veilige afstand? Dan bieden de collecties Nano en Ruvo elegante eenpersoons ligbedden. Met Nano kies je voor geometrische eenvoud in aluminium.  De liefhebber van robuust ligcomfort zit bij de Ruvo helemaal goed. De verstelbare ligbedden in aluminium zijn voorzien van een armleuning en de rug heeft vier verschillende standen. Voor zowel deze ligbedden, als de Como en Cesano ligbedden, zijn de ligbedkussens verkrijgbaar in Weather+ of All Weather Sunbrella® stoffen.

Nano ligbed
Ruvo ligbed

Benieuwd naar meer tuininspiratie?

©2022 Exterioo Tuinmeubelen - OVS Garden BV - Kvk-nummer: 67020739 - BTW-nummer:NL8567.96.840.B01