• 30 Exterioo showrooms

  • Gratis thuis bezorgd

  • Bereikbaar van 9u tot 20u (ma-zat)

  • Tot 5 jaar Exterioo garantie

4 outdoor trends voor 2021

Van buitenzijn terug naar samenzijn

2020 leerde ons dat het buitenleven heel wat te bieden heeft, maar die geluksmomenten beleven we het liefst samen met vrienden en familie. Dit gemis uit zich in de nieuwste trends voor terrasinrichting. Aan een ronde tafel heb je meer contact met iedereen. De natuur is een tegengewicht aan de digitale overload. Daarom omringen we ons het liefst met natuurlijke, tijdloze materialen. Maak van je terras nu al de gezelligste plek met deze 4 trends!

1. Luxueus keramiek

Outdoor trends 2021: Luxueus keramiek

Met een volkeramisch tafelblad maak je een stijlstatement. Het oersterke natuurlijke materiaal is bijzonder geschikt voor buiten en ook zeer elegant. In 2021 zullen we echter meer expressieve prints zien verschijnen die nauw aansluiten bij natuursteen en marmer.

2. Back to nature

Outdoor trends 2021:  Back to nature

In 2020 maakte hout haar comeback en dat wordt in 2021 alleen maar versterkt. Natuurlijk en klassieke materialen zoals keramiek en hout worden gecombineerd met weersbestendige rope (vlechtwerk met een natuurlijke look dat toch zeer onderhoudsvriendelijk en duurzaam is). Aardse neutrale tinten zoals beige, bruin en groen zorgen voor een perfecte match.

3. Rond de tafel!

Outdoor trends 2021: Rond de tafel

Met onze vingers gekruist tellen we af naar een zomer vol barbecues en gezellige bijeenkomsten met vrienden en familie. We snakken naar samenzijn, gelukzalige momenten en nieuwe herinneringen om te koesteren. En hoe kan zoiets beter dan aan een ronde tafel? Klets gezellig met iedereen rond de tafel aan de Donato eettafel, Carascotafel of de Rondino picknickbank.

4. Fluïde aluminium

Outdoor trends 2021:  Fluïde aluminium

Fluïde, een buzzwoord over de kwaliteit van het herhaaldelijk en onverwacht veranderen, omschrijft ook een nieuwe design trend. Hoe veranderlijk de wereld ook is, sommige materialen zoals aluminium evolueren mee en sluiten zich harmonieus aan bij alle trends of architecturale stijlen. Ontdek onze tijdloze full aluminium loungesets die zeer strak, maar ook onderhoudsvriendelijk zijn.


©2022 Exterioo Tuinmeubelen - OVS Garden BV - Kvk-nummer: 67020739 - BTW-nummer:NL8567.96.840.B01