• 30 Exterioo showrooms

  • Gratis thuis bezorgd

  • Bereikbaar van 9u tot 20u (ma-zat)

  • Tot 5 jaar Exterioo garantie

Tuinmeubelen voor de perfecte zomer

Deze zomer gaan we volledig voor de gezelligheid in onze tuin of op het terras. Ondanks het lekkere voorjaarsweer is het niet mogelijk geweest om lekker met je vrienden op het terras te borrelen of met grote gezelschappen te eten in de tuin. Nu we weer langzaam wat meer mogen, is het ook het moment om met de juiste tuinmeubelen de zomer in te gaan, zodat je weer mensen thuis kan uitnodigen om samen te genieten van het buitenleven. We zetten een aantal tuinmeubelen voor je op een rij die met de warme zon zorgen voor de perfecte zomer!

Weer tijd om mensen uit te nodigenZeker deze zomer is het een prachtige tijd om weer vrienden en familie uit te kunnen nodigen bij je thuis. Voor een gezellige barbecue, een lange lunch of een heerlijk uitgebreid diner op het terras of in de tuin. Het perfecte moment dus om voor een mooie, grote tuintafel te gaan, de eyecatcher van jouw zomerse terras. 

Met een complete tuinset heb je een stijlvolle tafel op je terras staan, aangevuld met matchende tuinstoelen, waar je probleemloos met een grote groep gasten aan kan schuiven.

lees meer


Bekijk hier alle tuinsets
Calobra tuinset zwart-grijs - tafelblad in glas - met 10 tuinstoelen
Fina tuinset wit-grijs - tafelblad in polywood - met 6 tuinstoelen

Ongekend ontspannenDe zomer is de tijd van het jaar om er lekker op uit te trekken en leuke uitstapjes te ondernemen met het gezin en vrienden. Tussen al die activiteiten door heb je ook momenten voor jezelf nodig. Wat is er beter dan heerlijk languit te kunnen relaxen op een comfortabele loungebank.

De loungebank kan je perfect combineren met de andere tuinmeubelen op je terras, maar heb je een grote tuin dan is het ook heerlijk om de loungebank ergens achterin je tuin te zetten voor nog meer rust.

lees meer


Bekijk alle loungebanken
Borello lounge 1-zit
Veneto lounge 3-zit

Verkoeling op de juiste momentenLekker zonnen op je terras is natuurlijk het summum, maar ook in Nederland kan de temperatuur in de zomer snel oplopen als de zon fel brandt. 

Om de zomer goed door te komen is de nodige verkoeling op je terras dan ook een absolute must. Wanneer het echt warm wordt dan wil je op elk moment de parasol open kunnen klappen. Tegelijkertijd wil je ook dat de parasol goed matcht met de stijl van jouw tuinmeubelen.

lees meer


Bekijk hier alle parasols
Rufina zweefparasol
Pescara luxe teak parasol

Dit kan je ook interesseren

©2022 Exterioo Tuinmeubelen - OVS Garden BV - Kvk-nummer: 67020739 - BTW-nummer:NL8567.96.840.B01