• 30 Exterioo showrooms

  • Gratis thuis bezorgd

  • Bereikbaar van 9u tot 20u (ma-zat)

  • Tot 5 jaar Exterioo garantie

Zo verveel je je niet tijdens de paasvakantie

Tips om je te vermaken in je tuin of op je terras

Tijdens de paasvakantie kan het best een uitdaging zijn om leuke dingen te verzinnen. Het speelpleintje in de buurt hebben je kinderen ondertussen wel gezien. Maar met een beetje creativiteit is er genoeg te bedenken om de verveling te voorkomen. Zo tover je je tuin bijvoorbeeld eenvoudig om tot (privé)speeltuin. Speelplezier verzekerd, en op die manier heb jij ook even wat tijd voor jezelf! 

Wij geven je graag drie tips.

Van Merida loungeset tot apenkooi

De kinderen willen klimmen en klauteren, maar je hebt geen speeltuin in de buurt? Dan maak je gewoon zelf iets waar ze op kunnen spelen. Met bijvoorbeeld een trapje, wat grote en stevige potten, een paar stokken en een (tent)doek maak je in een handomdraai een apenkooi. Reken maar dat ze daarop hun energie kwijt kunnen!

Merida loungeset

Van Altura picknicktafel tot sjoelbak

Spelletjes, altijd goed! Zeker om met het hele gezin te doen. Wat dacht je van een ouderwetse sjoelcompetitie? Een picknicktafel leent zich daar perfect voor. Heb je geen sjoelbak om op je tafel te leggen? Snij dan uit een kartonnen doos perfect een paar openingen om op te mikken. En gebruik bijvoorbeeld muntstukken als sjoelstenen.

Altura picknicktafel

Van Alta barset tot DJ booth

Waar is dat feestje? In je tuin of op je terras! Je hoeft niet op cafe, naar een club of naar Tomorrowland om lekker te dansen. Zet gewoon een draaitafel of CD-speler op je barset, sluit speakers aan en dan… party time! Een Bluetooth speaker op tafel zetten en daarop een playlist afspelen kan natuurlijk ook. (Maar hou natuurlijk wel rekening met je buren)

Alta barset

Tover je tuin om tot een privéspeeltuin

©2022 Exterioo Tuinmeubelen - OVS Garden BV - Kvk-nummer: 67020739 - BTW-nummer:NL8567.96.840.B01